Helsingin reissu on onnellisesti takana ja kotosalla ollaan jälleen. Hyvin navigaattori ohjasi meitä siellä paikasta toiseen, tosin stadionille menimme julkisilla kulkuneuvoilla ja sekin sujui tosi hyvin, kunhan kysyimme pari kertaa neuvoa.
Matkalla Helsinkiin pysähdyimme Hämeenlinnassa ja silloin sain puhelun iskelmäradiosta. En tiedä pääsinkö suoraan lähetykseen, kun en huomannu kysyä, mut harmi jos niin oli, kun en älynny laulaa loikauttaa mitään biisiä. Edellisiltana harjoittelin tätä, tulee ihan varhaisnuoruus mieleen, miten tätäkin on vedetty paikallisessa diskossa "humppana", tämän olisin voinut radiossakin esittää. Syy saamaani soittoon oli se, että äänestin iskelmäfinlandian voittajaa edellisiltana netissä, siis yleisön suosikkia ja näin ollen voitin liput kyseiseen tapahtumaan. Numeroidut paikat maksavat kyseiseen tapahtumaan 35€ ja numeroimattomat 25€, luultavasti saan tuon halvemman, mutta onhan 50€:n palkintokin ihan kiva!!! Eikä varmaan ole kenelläkään epäselvyyttä, kuka ehdokkaista on minun suosikkini!!! Tämän kappaleen olen tainnut tänne ennenkin jo liittää.
Pääkaupunkiseudulla menimme ensimmäiseksi Ikeaan, köyhänä ihmisenä onnistuin törsäämään sinne ainoastaan viitisen kymppiä, kaikki meni pikkusälän. Sisareni pisti sinne kymmenkertaisen summan!
Ikeasta olikin jo kiire hotellille. Tässä näkymät hotellihuoneestamme:
1653336.jpg
1653339.jpg
Tällaisessa sängyssä me siskokset sitten nukuimme vierekkäin:
1653346.jpg
Varmaan joku pääkaupunkiseudulla asuva tietääkin noista kuvista, missä olimme, vaikka maisemat olivatkin ankeat. Toisaalta en matkalla paljon muuta nähnytkään, kuin ankeaa. Kyllä tää tyttö on niin maalaistyttö kuin olla voi, mikään ei saisi mua Helsinkiin tai ympäristökuntiin muuttamaan.
Bussilla/linja-autolla/linikalla/dösällä/nyssellä tai mikä se sitten onkaan menimme stadionille. Itse konserttiin olen hyvin tyytyväinen, pidin kappaleista ja Jon oli aivan ihana <3 <3 <3 Kauhistus oli kyllä ensikertalaiselle stadion, paikkamme oli D-katsomossa rivillä 35, joka oli hirvitys korkean paikan kammon omaavalle ihmiselle. Aluksi ajattelin, etten kuuna päivänä selviä sieltä alas, mutta kun stadionilla oli vähän enemmän väkeä, niin jotenkin olo helpottui. Aluksi ympärillä oli liikaa tyhjää, ehkä se vaikutti. Tässä vielä muutama kuva, ei kyllä ollut kovin helppoa kuvata siellä tai saada sellaisia kuvia, joista saa selvääkin.
1653388.jpg
1653395.jpg
1653398.jpg
Konsertin jälkeen olimme hieman ennen puolta yötä hotellilla ja uni maittoi hyvin aamuun asti. Herätessäni sain taas huomata, että silmäni vuotavat jotain nestettä ja punoittavat. Kun tähän lisää nuhan ja yskän, niin olo on mitä on. Pitää varmaan taas mennä ensiapuun jonottamaan, jotta saisin jotain lääkettä, tämän kuntoisena en halua huomenna töihin mennä.
Paluumatkalla otimme Sakun kyytiin Hämeenlinnasta. Ihan hyvin oli pojalla lomareissu mennyt. Mökillä olivat kalastaneet, kaloja ei kai ollut tullut. Lisäksi oli ollut kanoottiretkeä ja Särkänniemen reissu. Yksi hammas oli irronnut myös tänä aikana. Pikkusisko oli niin kovin suloisen näköinen, pakko myöntää, vaikka eksäni lapsi onkin.
Illan ohjelmassa on pyykinpesua ja siivousta, kiva olla kotona:)