Tälle viikolle on osunut yhtä sun toista epäonnista. Maanantai-iltana se alkoi ja tällainen oli lopputulos:

1642410.jpg

Kännykkäni oli toki vanha, mutta toimiva ja oli maksanut uutena yli 300€, tosin sen ostosta on aikaa 5-6 vuotta ainakin, perin sen ex-mieheltäni. Siis ei hän kuollut ole, vaan osti silloin itselleen uuden puhelimen. Ja tässä tulee syyllisen kuva, siis sen, joka teki kännykästäni entisen:

1642421.jpg

Kuva on otettu ennen tuhotekoa, mutta ilme on kyllä sen näköinen. että rikollinen miettii jo tulevaa taktiikkaa. Katumuskuvaa ei otettu, vaikka ilme olikin teon jälkeen katuva. Turha on katua, tätä en anna anteeksi, ainakaan heti.

Tiistaina sain tänne lakkoilevan komennusmiehen, se lienee hyvä uutinen:) Huonoa asiassa on se, ettei tule rahaa, milläs elättää tulevan vaimonsa????

Keskiviikkona huono onneni jatkui. Mari oli pessyt peittonsa pyykkikoneessa ja huusi mulle, että tule katsomaan miksi tämä on ihan vettä valuva. Pyykkikoneestakin tuli siis entinen, ilmeisesti laakeri meni, rumpu kun ei pyörinyt yhtään. Hyvä uutinen on se, että nyt minulla on uusi kone, tuotiin tänään, paikalleen se on kytketty, mutta en ole sillä vielä pessyt. Tähän vielä huono uutinen, että 500€ siinä sitten meni.

Keskiviikkoon mahtui toinenkin vähemmän kiva juttu. Kolautin vioittuneen varpaan kynteni, joka jäi vaan yhdestä reunasta kiinni. Sen johdosta istuin puolitoista tuntia ensiavussa, jossa koko kynsi poistettiin. Poisto ei sattunut, mutta kaksi puudutuspiikkiä varpaan juureen kyllä. Sairaslomaa on ensi tiistaihin asti. Olinkin anonut maanantaiksi ja tiistaiksi vapaata sen Helsingin reissun takia ja nyt täytyisi pyytää rehtorilta, että hän kumoaisi sen, niin saisin niistä päivistä palkan.

Tällä viikolla sää ei ole suosinut. Sääli Sakua, joka on mökkireissulla ja jolle äiti pakkasi kassin täyteen sortseja. Aivan uskomaton tunne on, kun en ole kuullut Sakusta mitään. Olen siis pystynyt olemaan soittamatta, mutta koko ajan poika tulee useammin mieleeni. Ei sillä ettenkö nauttisi vapaastani. Sitä paitsi molemmat tyttäret ovat maalla, joten mulla on oikeasti lomaa.

Tänään aamusta asti nenäni on vuotanut eli olen saanut vielä flunssankin. Ei hätiä mitiä. Kävin tänään alkossa ja aion tappaa bakteerit sieltä ostamallani liuoksella. Toivotaan, että auttaa.

NAUTINNOLLISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE

näiden väsyneiden kissakaverien kera

1642474.jpg