Miten voi olla mahdollista, että kun olen saanut kerrankin kirjoitettua tänne pitkät rimpsut, niin painaessani tallenna ja julkaise, ruudulle tulee teksti, että internet explorer on huomannut virheen, jonka johdosta ohjelma on lopetettava. Kirjoitan nyt mozillalla, vaikken tästä yhtään tykkää. Sitä paitsi haluan uuden koneen, joka ei ole näin hidas ja joka toimii kunnolla. Tää on täys p***a.
Viikonloppu on siis ohi ja samoin on ohi komennusmiesten lakko ja edessä on neljän yön mittainen ero. Huomenna kyllä ollaan melko lähellä toisiamme, kun minä menen olympiastadionille ja Makke majailee työnsä takia pääkaupunkiseudulla, vaan eipä meillä ole siellä mahdollisuutta nähdä.
Haettiin tänään jyskistä yläkerran parvekkeelle kahden tuolin ja pöydän yhdistelmä. Eipä siellä juurikaan tule istuskeltua muuta kuin öisin, mutta nyt saamme siis istua, eikä tarvitse seistä.
Etupihalle keittiön ikkunalle laitoin parvekelaatikkoon neilikoita. Kaipa siinä niitä kukkia täksi kesäksi on, kun en todellakaan ole mikään hortonomi. Saa nähdä onko nämäkin juhannuksen jälkeen entisiä, kuten viime vuonna kävi.
Miiaa odotan tänään illalla saapuvaksi kotiin. Mari lienee jo Saariselällä ja palaa kotiin vasta runsaan viikon päästä. Sakusta joudun olemaan erossa vielä kaksi yötä. Ja nyt tajusin, että olen maanantain ja tiistain välisenä yönä ensi kertaa erossa Pipsastakin. Pakko varmaan hakea nenäliinoja kohta.
Nuhani jatkaa porskuttamistaan, toinen sierain on tosi kipeä, aamulla leukakin oli oikealta puolelta ihan turvonnut ja on se vieläkin vähän, mutta laskenut kuitenkin aamuisesta. Yöllä sattui kurkkuunkin. Kaiken maailman sairaudet ne nyt jaksaa mua vaivata.
Kaikesta huolimatta hyvää alkavaa viikkoa kaikille blogini lukijoille!