että tällä hetkellä istun alastomana tietokoneella. Ei, en ole juovuksissakaan, vaan tulin juuri suihkusta ja täällä kotona ei ole mun ja Makken lisäksi muita kuin elukat. Ihanaa tämä elämä olisi, mikäli voisi Eevan asussa käyskennellä edes kotonaan. Vaan kohta tänne saapuu kaksi estettä, miksi se ei ole mahdollista, nimittäin "vävyt". He olivatkin täällä jo molemmat, mutta lähtivät tyttärieni kanssa ulos syömään. Minä ja Makke nautimme ei-niin-herkulliset valmisateriat ja toisistamme:)

Viikonloppu edessä, joten

RENTOUTTAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!

Huomenna lähdemme koko konkkaronkka kohti Poria ja haemme Sakun kotiin, kunhan olemme ensin nauttineet kakkukahvit. Ostin 2-vuotiaalle siskonpojalleni sortsisetin ja duploja.

Siirsin lääkäriin menoa taas yli viikonlopun. Illalla kurkkuni on niin mahdottoman kipeä, mutta aamulla se on ollut parempi. Korvaa ei ole enää vihlonut, mutta ei kai tässä ihan kunnossakaan olla.

Kaipa siirryn kuitenkin katsomaan jääkiekon loppuratkaisut, vaikken mikään fani olekaan. Tämän jos saisin, niin en kieltäytyisi, vaikka kai se oma kulta on kuitenkin oma kulta, mutta noin kaunista laulua on vaikea vastustaa. Valomerkki on mennyt ohitse, kun silmät kiinni on tämän tahdissa tanssittu joskus silloin ennen.