Päivään on mahtunut sekä hyviä että huonoja uutisia. Keuhoni kävin kuvauttamassa ja joku radiologi ? antaa niistä lausunnon, saan tietää sen lääkäriltä ensi viikolla. Hengissä ollaan siis edelleen. Nyt kun täällä kotona on melko rauhallista, niin tekis mieli vetää viikonloppuna p***eet olalle, vaan mitä tykkäis mun lääkekuuri siitä?

Saku lähti isälleen, tulee sunnuntaina päivällä takasin. Saku menee kesäkuussa viikoksi isälleen, isän vaimon kanssa tästä puhuin, isän seistessä hiljaisena vieressä. He ovat vuokranneet viikoksi mökin Halsualta. Miian vein asemalle, Miia lähti poikaystävänsä luokse. Mutta yksi ei aiemmista tiedoista poiketen äitiä jätä eli Mari viettää viikonlopun poikaystävänsä kanssa täällä kotona.

Tänään haettiin Miialle vaatteet yo-juhlia varten, ostin myös Sakulle vaatteet, sellaisen "liituraitapuvun". Sakulta puuttuu vielä paita ja molemmilta kengät. Marille ostin jo tällä viikolla kengät ja Marilla olikin valmiina käyttämätön juhlamekko.

Miia oli käynyt otattamassa eilen uuden lävistyksen tohon huulen viereen. Ennestään sillä on kaksi lävistystä kielessä ja aiemminkin sillä oli huulessa lävistys, mutta joutui ottamaan sen joskus hammaslääkärissä pois, eikä saanut enää takaisin. Samoin sillä oli navassa kaksi lävistystä, mutta otti nekin pois, kun toinen tulehtui ja toinen ei ollut tarpeeksi "syvällä", en osaa selittää.

Nyt on pakko lähteä hakemaan Makkea bussilta, näissä tunnelmissa tällä kertaa.