niin nopeaan, ettei perässä pysy. Viikonloppu meni ja hujahti. Katsoin jopa euroviisut, lähinnä siitä syystä, että taidan olla ainoa suomalainen, joka aikoinaan missasi Lordin voiton. Minä siis nukuin tyytyväisenä poikani vieressä ja heräsin yöllä kahdelta puhelinsoittoon, jossa minulle ilmoitettiin Lordin voitosta. Tällä kertaa siis ei tullut menestystä, joten olisin ihan hyvin voinut nukkua.

Viime viikolla kävi niin, että torstaina Sakun tarhasta soitettiin hakemaan se pois, koska sillä oli silmätulehdus. Itse en aamulla huomannut mitään, mutta tosi nopeasti se kehittyi. Saatiin siihen lääkkeet, 12 kertakäyttöpipettiä ja hintakin runsaat 17 euroa. Lääke ei kuulunut kelan korvattavien piiriin. Jatkossa pitäisi muistaa sanoa olevansa köyhä yksinhuoltaja. Sakun silmät turpos aivan mahdottomasti, perjantaina ne oli pienet viirut. Tuntuis kuin ne ei olisi vieläkän täysin kunnossa ja lääkkeet loppuu huomenna. Torstaiaamuna Sakulla on kouluunmenotarkastus, pitää silloin kysyä siitä. Muutamat ovat veikanneet jo allergiaakin.

Perjantai-illalla oli työpaikkani järjestämällä kevätretkellä, joka oli risteily Näsijärvellä. Kun tästä aikoja sitten kerroin kotona, niin sanan risteily jälkeen hätäisimmät tilasivat jo tuliaisia. Ehkä olisin jotain ruokaa voinut tuolta taskuuni pistää. Oli hauska (=järkyttävä) huomata, miten niin hillityt ihmiset muuttuvat alkoholia saadessaan. Yksi naikkonen oli huulet tötteröllä kohti yhtä miestä, kummankaan siviilisäädystä en tiedä, mut halukkaalta mies ei vaikuttanut. Taitaa olla naisella ikääkin kymmenisen vuotta miestä enemmän. Yksi mies vietti iltaa kahden naisen kanssa melko läheisissä tunnelmissa. Kun meidän luokan ope kysyi tältä mieheltä myöhemmin illalla eikö mies ole naimisissa, naisista toinen ainakin on, niin mies sanoi menevänsä naimisiin heinäkuussa!!! Oli todennut, että pitäisi varmaan rauhottua. Mä vietin risteilyn selvin päin, osin johtuen lääkekuurista.

Tää viikko on siis yhtä matalalentoa. Huomenna mennään tutulle, entinen parturi siis, joka värjää ja leikkaa Miian hiukset. Keskiviikkona on Sakun tarhan kevätjuhla. Torstai ja perjantai mulla on vapaata ja mitä kaikkea niihin päiviin sisältyykään, en jaksa edes miettiä, kun niin paljon tehtävää on. Nyt alan jo odottaa lauantai-iltaa, hetkeä jolloin juhlat on ohi ja saan kallistaa pääni tyynyyn.