meneillään oleva jääkiekko-ottelu Suomi vs Venäjä. Kuulen sen tänne yläkertaan varsin hyvin alakerrassa auki olevasta telkkarista ja tällä hetkellä Suomella ei mene hyvin.

Aloitin keskiviikkona lääkekuurin, eilen kurkkuani ei sattunut lainkaan, tosin taisin aloittaa päiväni särkylääkkeellä. Nyt taas kurkku on niin kipeä, että puhuminenkin sattuu. Onneksi kukaan talossa olevista kolmesta ihmisestä ja samasta määrästä elukoita ei kaipaa puhekumppania tällä hetkellä. Pakastimessa on kaksi litraa jäätelöä, jospa saan niistä tässä illan mittaan jonkin kokoisen palan, niin eiköhän kurkku siitä tokene :)

Muutamalle lähimmälle olen ilmoittanut Miian läpipääsystä. Ensimmäiseksi tietysti tytölle itselleen, joka juuri silloin oli tekemässä ruokaa poikaystävälleen. Poikaystävä olikin jo eilen antanut Miialle yo-lahjan. Soitti ensin päivällä minulle, voiko sen jo antaa, kun haluaa sen pois nurkistaan. Tiesin mikä se oli, mutta Miialle se tuli yllätyksenä. En tiedä merkkiä enkä mallia, mutta tällaisesta on kyse:

!hist0

Eli kannettavasta tietokoneesta. Marille, kun siitä kerroin, niin Mari tuumas, että kun sä äiti saat vielä oman koneen, niin sit tää vanha kone voi olla hänen. Hetken päästä jatkoi hiljaisemmalla äänellä "ja Sakun". Oma kone olisi tosi nasta juttu. Voisin kaiken muun puuhailun ohella keittiössä olla koneella. Tää vie aina aikaa, kun kampeat yläkertaan koneelle, vaihdat koneen käyttäjää ja sit Saku kiljuu alhaalta jotain tai Pipsa pyytää ulos tai yleensäkin tulee joku keskeytys. Sillä välin joku muu on jo miehittänyt koneen, kun hetkeksi tästä poistuu.

Kun nyt näyttää huonolta tää tilanne Suomen jääkiekon suhteen, niin muistellaanpa tätä:  http://www.youtube.com/watch?v=Ib-emt078fU&feature=related

Tähän loppuun vielä yksi toivotus koskien huomista iltaa: WILLKOMMEN NACH HAUSE!!!