on tämän tekstin kirjoittaja. Oltiin tänään retkellä täällä. Hauska yhteensattuma oli se, että Sakun päiväkodista tekivät retken samaan paikkaan ja vielä samana päivänä. Mulla on tänään takana ajettuja kilometrejä runsaat sata, me oltiin omilla autoilla liikkeellä. Huomenna pitääkin laittaa anomus kunnalle koko vuoden matkoista tai niiden kustannuksista. Ei sovi mulle ja mun ruumiinrakenteelleni tällainen ajelu. Miia vielä kysyi, että mikäli muutan maalle, aionko pitää nykyisen työpaikkani. Katsoin just eniron reittihausta, että matkaa työaikkani ja nykyisen "tukikohtani" välillä maalla olisi 88 km eli autolla ajelua 176 km päivässä. Se olisikin just sitä, mitä elämältä odotan, UGH!!!!

lammas.jpg

Miialle tuli tänään postissa virallinen tieto ylioppilaaksi pääsystä. Neljä ainetta Miia kaikkiaan kirjoitti, arvosanat ovat englanti b, historia, äidinkieli ja ruotsi kaikista c. Miian juhla on 30.5 klo 18 ja siinä luki, että juhla kestää kaksi tuntia. Miten vaan Saku jaksaa olla siellä, kun nyt oli jo valittanut siitä, että juhlissa pitää olla paikoillaan, eikä saa leikkiä ja silloin oletettavasti ajatteli kahvitustilaisuutta, jossa ei todellakaan tarvitse istua paikoillaan. Todella ihmeellinen oli rehtorin kirjoittama saatekirjelmä. Ensinnäkin rehtori kirjoitti itse pukevansa tumman puvun = paras puku. Se oli jotenkin hölmösti sanottu, ei liittynyt mitenkään asiaan, olisin ymmärtänyt, jos olisi ottanut kantaa juhlaväen pukeutumiseen. Lisäksi rehtori oli kirjoittanut, että ostakaa äitille (siis äitille t:llä eikä äidille) tai vastaavalle lyyra!!! Mikähän äitiä nyt tässä tilanteessa vastaisi???

180px-Aidinlyyra.jpg

Mun kurkku kipu jatkuu yhä edelleen. Eilen kävin lääkärissä ja sain vielä kolme päivää jatkoa lääkekuurille. Sydänfilmi ja keuhkokuvat oli ok, mutta kun niitä systemaattisia tai mitä lieneekään virtausääniä kuuluu, niin sain lähetteen sydämen rakenneultraan. Pitää itse varata sinne aika.

tt1sydanjaverssydan.gif

Huomenna on Sakun hammaslääkäri, siitäkin on ollut etukäteen porua. Olisipa joku muu, joka veisi Sakun sinne.

375.jpg

 

Perjantaina kerromme töissä lapsille ensi vuoden muutoksista eli siitä, että luokan opettaja vaihtuu. Tämä nykyinen palaa synnyinsijoilleen Pohjanmaalle, sai sieltä jo vakituisen työpaikankin. Meistä avustajista kolme jatkaa luokassa, tosin vähän erilaisesti, yksi siirtyy päivähoidon kirjoille ja tämä näkyy lähinnä työaikamuutoksissa. Meidän luokkaan tulee kaksi uutta lasta, joista kummastakin lukee papereissa, että karkailevat, lisäksi kolmas uusi oppilas on myös mahdollinen, mikäli ei pääse naapurikuntaan. Meidän luokasta kaksi oppilasta, tasoltaan parhaimmat, mutta myös äänekkäimmät siirtyvät naapuriluokkaan. Ja sain ekan koulupäivän eli 11.8 vapaaksi, koska Saku aloittaa myös silloin koulun. Meidän koulumme oppisopimusopiskelija tuuraa minua sen päivän.

pulpetti.gif

Ensi viikko tulee olemaan kiireinen Miian juhlien johdosta. Kiitokset äidilleni, joka ahertaa niiden eteen. Meillä on ohjelmassa parturointia ja leivontaa sekä ensi viikon keskiviikkona on Sakun kevätjuhla, jonne aiomme koko perheen (minä, Saku ja tytöt) voimin mennä.

kermakakku.gif

Lopuksi vielä sellainen asia, että olen suunnitellut tämän blogin lopettamista ja uuden aloittamista salasanallisena. Näin voin kirjoitella kaikesta mahdollisesta, tässä julkisessa blogissa, kun pitää olla varovainen, kun ei koskaan tiedä kuka tätä lukee.

kaikki_salaisuuteni_0712_5c8_t.jpg

Ja koska Teräsbetoni pääsi euroviisujen finaaliin, niin sen kunniaksi euroviisumuistoja Suomesta ja muualtakin, jälkimmäinen oli aikoinaan mun suuri suosikki:)