mitä kivaa sain:

1430099.jpg

Tämä oli siis palkintoni Arjalta, kun vastasin hänen blogissaan olevaan haasteeseen. Hyvältä maistui suklaa, illaksi mun piti se säästää, mutta aina kaikki ei mene siten miten on suunnitellut :D

Leppoisa työpäivä tänään, kun kaksi lasta oli poissa, tosin poissaolevat olivat helpoimmasta päästä tai ainakin hiljaisimmat, mutta työtaakka väheni suunnattomasti, kun lapsia oli vähemmän. Olin tänään myös atk-koulutuksessa, ihan kivaa vaihtelua, kun ei tuolla ennen ole mitään koulutusta ollut.

Maanantaina Saku kyseli, koska pääsee isälleen. Laitoin eilen tekstiviestiä isän vaimon numeroon, muuta numeroa mulla kun ei ole. Tänään tuli vastaus, etteivät tiedä tarkkaa päivää, kun ei tiedä työvuoroja. Viikonloppu 11-13.4 ei käy, kun heillä on jo sovittua menoa. Ilmoittavat lähemmin, kun hakevat. Taas tuli niin hyvä mieli että!!! Miksei Saku voi mennä sovittuihin menoihin mukaan? Onko se sitten niin, että sen vanhemman, jonka luona lapsi asuu, on sovitettava menonsa lapsen mukaan tai toisaalta luovuttava omista menoistaan. Yhtälailla minulla olisi oikeus sanoa, että Saku tulee nyt teille, minulla on sovittu meno. Vai mitä??? Turha tätä on vatvoa, kun se ei muuksi muutu. Toivon totisesti, että sananparsi "sen minkä taakseen jättää, sen edestään löytää" pitää paikkaansa. Ihmettelen sitä pääsiäistäkin, kun eivät voineet mennä kutsuttuna päivänä lasteni isänisän syntymäpäiville, kun olivat flunssassa, etteivät tartuta muita, vaan seuraavana päivänä sinne kyllä menivät. Minäkin haluan sen ihmelääkkeen, joka parantaa flunssan päivässä. Totuus kai lienee, etteivät halunneet mennä muun suvun (=siskonsa perheen) kanssa samaan aikaan.

Otin taas viikonloppuna maalla kuvia, tässä satoa:

1430124.jpg

Lempikuvauskohteeni eli näkymä joelle:

1430126.jpg

Tänään aamulla, kun menin töihin, niin tolla pienellä pätkällä, minkä ajan Porin tietä, tosin Porista poispäin, paistoi suoraan edessä suuri, pyöreä ja punainen aurinko. Harmitti miksei ollut kameraa mukana, olisin saanut hyvän kuvan siitä. Tosin ottamissani täydenkuun kuvissakaan ei näkynyt kuuta, tiedä sitten missä vika, tuskin kuvaajassa ainakaan.

Tässä kuvassa yritin kuvata Sakun sinikeltaista nenää, mutta ei sekään oikein onnistunut:

1430135.jpg

Miia oli eilen saanut sähköpostia, että saisi englannista b:n ja oli pahalla päällä. Ruotsista sai c:n ja tämän odotti menneen paremmin. Miia sai 69 pistettä enemmän kuin mikä oli viime vuonna läpipääsyn raja, ei kai sen pistemäärä niin paljoa voi pudota lopullisessa tarkastuksessa? Siinäpä äidille miettimistä uskaltaako alkaa järjestää juhlia vai ei.