päivä maaliskuuta on menossa. Tänään on siskoni ja kahden tätini nimipäivä ja mun ja Makken 1-vuotis kihlapäivä. Ei vastaanottoa, vietämme päivää erillämme olosuhteiden pakosta.

Palasin tänään töihin kymmenen vapaan jälkeen, varinaista vapaata koko aika ei ole ollut, sillä kovin vapautunut olo mulla ei ollut sairasloman aikana. Kiva oli huomata, että mua oli kaivattu. Varsinkin yksi poika oli tänään varsinainen kainalokana. Kauheasti oli hommaa, kun oli pitkään ollut poissa. Nyt alkoi myös työkaverini näyttö, jonka otan vastaan.

Viikonloppu meni maalla, nopeasti tietysti kuten ennenkin. Saku oli tyytyväinen, kun siellä oli lunta ja viihtyi hyvin pihalla. Tosin lumet alkoi sunnuntai-illalla olla jo aika vähissä. Täällä kotona on lunta enemmän, parkkipaikka on aivan jäinen, kiva juttu mun tasapainoaistia ajatellen.

Perjantaina ollaan sitten vihdosta viimein menossa syömään tänne. Viimeksi meno peruuntui yhden henkilön sairastumisen takia. En tiedä miten pitkään iltaa vietämme. Mun rahatilanne ei salli aamuun asti juhlimista. Ja taas on se iänikuinen kyytiongelma, taksi maksaisi noin 30€ ja busseja tulee joko 22.15 tai 03.15 eli siinä ne vaihtoehdot.

Ilmoittauduttiin niihin häihinkin, en ole kyllä vielä vapaata töistä anonut, mutta luotan että saan sen. Sakulle on paikka äitini luona, tosin Saku ei vielä tiedä olevansa siellä yötä. Etukäteen jo nautin ajatuksesta, että saan lapsivapaan yön! Niin harvinaista herkkua se on. Nyt olisi edessä vaatteiden hankinta, erityisesti kenkien osto stressaa. Tiedän millaiset haluan, mutta mistä sellaiset löydän. Joskus Andiamossa sellaiset lähestulkoon oli, mutta hinta 79€ pyörrytti, kun markka-aikoina ostin samantyyliset 129 mk:lla.

Kaipa sitä on ryhdyttävä illan töihin, ei kyllä vois vähempää kiinnostaa, mutta kertyy loppuviikoksi aivan mahdottomasti tekemistä, jos en nyt tee mitään. Ehkä kuitenkin lueskelen vielä muutaman kivan blogin:)