Pitkästä aikaa ajattelin laittaa tänne muutaman valokuvan, nelijalkaisista lähinnä. Miia oli tänään kylässä siellä paikassa minne meidän kissojen jälkeläiset muuttivat ja annoin hänelle kameran mukaan. Olisi itsekin kivaa käydä joskus "vauvoja" katsomassa, täyttäväthän he jo ensi kuussa vuoden. Jotenkin vaan näyttää siltä, että lapset kasvavat vanhempiensa ohi. Äiti-kissa on varsinkin tosi pikkuinen, saa nähdä onko tulevalla leikkauksella asiaan vaikutusta. Ainakin Roopen ruokahalu kasvoi leikkauksen myötä, vaikka hyvin Roope on aina syönyt, ehkä on joutunut ensipäivistään asti taistelemaan ruuastaan, löytökissa kun kerran on.

Tässä ensimmäiseksi kuvaa äidistä eli meillä asuvasta Neko-rouvasta. Neko ei oikein halua olla kuvissa, sen olen varmaan jo aiemminkin todennut:

1401568.jpg

Seuraavaksi kuvaa isästä, kyseinen Roope-herrakin asustaa meillä. Roope onkin mennyt Nekon mielipaikkaan eli mikron päälle: Kuvassa myös (kuiteista) pullea lompakkoni, jota Pipsa pääsi joskus maistelemaan. Kukaan älköön kiinnittäkö huomiota muuhun kuvassa näkyvään!

1401570.jpg

Ja naiset ensin eli tässä on Miina-neiti, kahden edellisen jälkeläinen siis:

1401572.jpg

Ja tässä Manu-herra, edellisen sisko. Manuhan oli se, joka putosi meillä rappuset alas, mutta selvisimme säikähdyksellä tapauksesta:

1401578.jpg

Ja ettei äidin oma mussukka unohtuisi, niin tässä poseeraa Pipsa-neiti. Poseeraa on varmastikin väärä sana, sillä vaikeaa on Pipsastakin kuvaa ottaa. Pipsalla onkin juoksut alkamassa ja sen johdosta, ainakin oletan niin, juoksuttaa minua myös öisin ulkona. Miten kertoa koiralle, että yöt on nukkumista varten?

1401583.jpg

Itselleni pukkaa flunssaa ja olo ei ole paras mahdollinen. Alahuulessa on mahtava herpes eli suuteleminen on nyt kielletty. Miksi mua näin rankaistaan? Ja jos on pakko sairastaa, niin haluaisin tehdä sen kunnolla eli parin viikon sairasloma olisi paikallaan, mutta ei, tää on niin tunnollinen, että sairastuu vapaalla!

Ulkona sataa lunta, joten aamun maisemista en tiedä, mutta tässä kuvaa parin viikon takaa meidän keittiön ikkunasta otettuna. Naapuritalosta yksi täti rakensi lapsille pihalle hevosen, jos tekelettä ei näin kaukaa tunnista.

1401588.jpg

Suurin piirtein sama maisema eilen kuvattuna. Tossa missä näkyy eniten hiekkaa menee maan alla oletettavasti jotkut putket, kun se on aina ensimmäiseksi sulana.

1401589.jpg