Kotona ollaan flunssassa. Yöllä en voinut nukkua lempiasennossani vatsallani, kun koko ajan räkää valui nenästä. Hassua, että nenä tuntuu olevan auki, mut silti nenän kautta hengittäminen ei onnistu, vaan läähätän suu auki. Välillä viiltää korvia, pitäisikö sittenkin mennä lääkärissä käymään, jospa siellä postionteloissa taas on jotain.

nuha.jpg

Lupasin hakea Sakun yhdeltä, eli on pelkkä eskari. Mieluusti olisin levännyt kolmeen yksikseni, sillä täällä on nyt aika rauhallista, lukuunottamatta kissojen ravaamista. Mari on koulussa ja Miia Porissa lapsenvahtina. Miiallakin on flunssa, mut siskoni sanoi, että voi silti mennä sinne, saahan siskoni poika sen flunssan päiväkodistakin ja mielestäni poika onkin ollut aika usein flunssassa, mutta niinhän oli Sakukin pienempänä aina kipeä. Kun Saku 11 kuukauden ikäisenä aloitti hoitopaikassa, niin kahden päivän päästä sillä oli nuha, vaikka siihen asti oli ollut ihan terve. Kahta viikkoa putkeen tuskin pystyin töissä olemaan kerrallaan, kun taas soitettiin, että voitteko hakea sairaan lapsenne hoidosta.

Mummunikin on tällä hetkellä vuodeostastolla hoidettavana. Mummu täyttää kesällä 89 vuotta ja hänellä on diabetes. Tämä vuodeosastolla olo johtunee virtsaamisongelmista ja tätä on kestänyt jonkin aikaa. Mummu on ollut kahdessa eri sairaalassakin näiden vaivojen takia. Lisäksi mummulla on huono kuulo, ei kyllä käytä kuulolaitetta, kun valitti, että sitten kaikki äänet kuuluu tosi kovaa.