kaikille onnitteluista. Pakko kirjoittaa se näin, kun kommentointi ei onnistunut. Nin sitä sitten vanhenin yhdessä hujauksessa. Tuntuu ihan hirveältä, kun omassa iässään saa molemmat numerot kirjoittaa toisin.

Olo ei ole muuttunut miksikään. Kamala yskä on vallannut minut, kaipa se tuli kaiken päälle siitäkin syystä, kun eilen tuolla tuulessa ja tuiskussa jouduin kulkemaan.

Silmiini sattuu ja pää on hölmö, kun luin opiskelijan kolme näyttösuunnitelmaa äsken sähköpostistani. Olisi se tulostimen muste taas helpottanut tässäkin tilanteessa.

Olisin halunnut lähteä tänään jo maalle, mut Saku haluaa ehdottomasti huomenna eskariin ja pitäähän mun sitä uskoa. Eikös se niin ole, että mies se on, joka talossa määrää ja Saku on ainoa mies, joka täällä vakituisesti asustaa tai on virallisesti kirjoilla. Miiakin on tulossa mun kyydillä maalle ja haluaa myös lähteä vasta huomenna. 12 vuotta, kun vielä tätä kaikkea kestäisi, niin sit MÄÄ MÄÄRÄÄN TÄÄLLÄ!!!

Ohjelmassa on "vävyjen" lahjojen paketointia. Täyttävät molemmat 20 vuotta, toinen perjantaina ja toinen lauantaina. Rahaa en niihin paljoakaan uhrannut, ostin kummallekin juomalaseja, tarpeellisia tulevat olemaan.

Jaaha, taas on lähdettävä, kun eskarilainen odottaa hakemaan.