Tällaisen löysin Arjalta:

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen vokaalien summa

Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.

Sinun sisäinen elämänlukusi on 3

Suurin toiveesi on saada purkaa tunteitasi ja erilaisia kykyjäsi luovalla tavalla.
Synnynnäisenä optimistina haluat myös jakaa positiivisen elämänkatsomuksesi.

Sinulla on rakastettava luonne ja haluat mielelläsi edesauttaa toisten onnea. Siksi olet myös hyvin vieraanvarainen ja katsotkin oikeutetusti olevasi viehättävä ja hauska. Olet ihminen josta pidetään, joka saa helposti uusia ystäviä.

Mutta: Yritä keskittyä enemmän! Sinulle on ehkä liiankin helppoa jakautua ja hajottaa voimiasi ja lahjojasi moneen suuntaan.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen konsonanttien summa

Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.

Sinun ulkoinen elämänlukusi on 5

Näytät olevan täynnä elämänhalua ja energiaa. Persoonallisuutesi on sekä dynaaminen että monipuolinen.

Viihdyt hyvin tapahtumien keskellä ja sinulla on aina vastaus valmiina.
Vapaudenkaipuusi on suuri, matkustat usein ja mielelläsi. Luot kosmopoliittisen ilmapiirin ympärillesi ja olet tapahtumien keskellä.

ELÄMÄNTAPA

Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.

Sinun elämäntapasi on 8

Numero 8 elämäntapana voi tuoda tullessaan suuria projekteja, paljon rahaa ja valoisia tulevaisuudennäkymiä.

Olet saanut lahjaksi tasapainon tajun, ja sinun täytyisi ymmärtää, että tasapaino on olemassaolosi edellytys – muuten voit helposti kadottaa kaiken.
Silloinkin, kun kaikki tuntuu sujuvan loistavasti, ei pidä unohtaa tasapainon merkitystä. Toisin sanoen: kun onni osuu kohdallesi, älä anna sen häikäistä itseäsi.

Olet luonteeltasi lämmin, rakastava ja hyväsydäminen. Sinulla on kuitenkin liikaa tekemistä ja olet usein niin kiireinen, ettet ehdi omistautua elämän romanttisille puolille. Mutta rakkaimmistasi pidät kyllä hyvää huolta.

ELÄMÄNPOLKU

Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.

Sinun elämänpolkusi on 8

Sinun tulisi opetella löytämään tasapaino kaikessa, niin tunteissa, terveydessä kuin taloudellisissakin asioissa. Yritä organisoida elämäsi paremmin. Kahdeksan on voimakas numero, ja se merkitsee usein myös taloudellista hyvinvointia. Mutta ennekuin olet oppinut löytämään tasapainon liiketoimissasi, joudut kulkemaan ylä- ja alamäkiä.

Vältä elämässäsi ahdasmielisyyttä ja yksipuolisuutta.

Jos sinulla on kahdeksan nimessäsi, on siitä apua. Jos sinulla on useampia kahdeksikkoja, tulee sinun varoa, ettei sinusta tule liian varovainen, ahne ja materialistinen.

Yhteenveto
Sisäinen elämänluku: 3

Suurin toiveesi on saada purkaa tunteitasi ja erilaisia kykyjäsi luovalla tavalla.

Ulkoinen elämänluku: 5

Näytät olevan täynnä elämänhalua ja energiaa.

Elämäntapa: 8

Numero 8 elämäntapana voi tuoda tullessaan suuria projekteja, paljon rahaa ja valoisia tulevaisuudennäkymiä.

Elämänpolku: 8

Sinun tulisi opetella löytämään tasapaino kaikessa, niin tunteissa, terveydessä kuin taloudellisissakin asioissa.