on sitten satanut lunta, yöks!! Katsoin kelikameroita niin isot tiet näytti ainakin märiltä ja onhan tässä vielä muutama tunti aikaa ennenkuin lähden, kun kaikki tavaratkin on pakkaamatta. Saku pohtii onko maalla lunta ja eilen totes: "Miksi me mennään lomalla maalle, kun Salla (=tarhakaveri) meni Lappiin?" Kunhan Sakun Lappiin veisin, niin eipä sillä siellä mitään tekemistä olis, kun ei ole noita hiihtäjämiehiä. Pitäisi varmaan soittaa jollekin (kelle?) maalle ja kysyä onko siellä piha liukas. Voisin tilata kuorman hiekkaa/santaa, niin Saku voisi hiekoittaa. Täälläkin, kun huolto ei pelaa, niin Saku kyllä hoitaa hommat. Ei tarvi liukastella saunaan menevällä kapealla väylällä. Monenkohan kuukauden vuokran näillä Sakun töillä saisi maksetuksi? Pitää siitäkin soittaa isännöitsijälle.

Niin siinä sitten vaan kävi, etten saanut tänäkään aamuna pitkään nukkua. Pipsa aloitti vaelluksensa seitsemältä, eikä siinä nuku Erkkikään. Eipä täällä Erkkiä näkynytkään, mutta kummallista unta näin, missä vieras mies seikkaili. Vähän aamulla nauratti, kun muistelin miten mies muistutti tuttavani aviomiestä, joka ei todellakaan herätä minussa minkäänlaista intohimoa, olen jopa pitänyt miestä hieman naisellisena ja munhan maku vaatii täysin toisenlaisen miehen. Kumma juttu on se, että tässäkin unessa ne rappuset tuli mukaan. Siinä tullessani miehen asunnolta yhden kerroksen välistä puuttui muutama askelma. Olen usein nähnyt unia missä puuttuu askelmia tai saa roikkua pelkän kaiteen varassa. Mistähän se kertookaan.

Aamukahvit on vielä keittämättä, joten niiden pariin siis, ilmankos tää aamu ei ole oikein tuntunut lähtevän käyntiin. Ja muistakaa nyt tosta mun edellisestä kirjoituksesta se kosimisasia. Niin harvoin tällainen tilaisuus tulee, ettei sitä kannata jättää käyttämättä. Palaillaan luultavammin ensi viikolla vasta näihin maisemiin!