III-HAAA-NAAA ilma ulkona, siis lunta pyryttää. Kamalat kelit ajaa autolla, mut ihanat kävellä. Taas yritin kuvata pihalla, millaista siellä on, mut ei näistä kuvista pyryä huomaa.

Ensiksi otin kuvan tyttöjen huoneen ikkunasta. Tässä näyttää vähän harmaalta, mutta voi johtua myös siitä, että ikkuna on likainen.

1234275.jpg

Pipsa oli selästään valkoinen, kun hetken oli ulkona, mut ei sitäkään huomaa tästä.

1234278.jpg

Ja tässä ahkera auramies.

1234285.jpg

Auramiehen keskustelutilaisuudessa tuli käytyä. Päätin nyt sitten lähettää hänet psykologin testeihin, missä testataan sosiaalisia taitoja. Sakulta sujuu pääsaaäntöisesti kaikki, mikä kouluun menevältä odotetaankin, mutta kun sellaisia "en osaa", "en halua" jne raivokohtauksia tulee kuitenkin silloin tällöin. Tää vuosi on ollut parempi ja "tädit" sanoivatkin, että mikäli kaikki jatkuis tähän suuntaan, niin mitään ongelmaa ei olisi. Psykologin lausunnon jälkeenkin vielä minä (ja isä) päätämme, mihin kouluun Saku sijoitetaan. Sakun omaan lähikouluun ei muodosteta ensi syksynä pienluokkaa, mikä voisi olla Sakulle ihan hyvä paikka. Muutenkin kun puhuttiin kaikesta elämäntilanteesta ym, niin toinen täti sanoi, että ihanteellinen paikka olisi ilman muuta pieni kyläkoulu, vaan harvassa ne sellaiset paikat ovat. Oli hauska katsoa yhdestä koepaperista, kun Saku oli kirjoittanut siihen nimensä perään atiohne. Olivat miettineet mitä se mahtaa tarkoittaa, sukunimeä siitä ei saa muodostetuksi millään, vaan sitten keksittiin, että Saku on yrittänyt tapailla siinä toisia nimiään eli ati=antti ja ohne=johannes...