Tilanne täällä Nokialla on ennallaan eli veden käyttökielto jatkuu. Vettä meillä nyt on, kun "vävy" toi usealla astialla. Tiskasin tiskit pois ja tänään söimme kertakäyttöastioista. Siitä huolimatta tulee tiskiä; paistinpannu ja kattiloita, sillä niitä ei kai saa kertakäyttöisinä vielä. Mikäli tää tilanne vaan jatkuu, niin lauantaina kai suuntaan maalle pyykkikasan kera saunomaan.

Saku sitten lähti päivällä isänsä mukaan, pikkusiskokin jo katseli autossa silmät avoinna maailman menoa. Sunnuntaina Saku tulee takaisin, luultavasti vihaisena ärripurrina, kuten on ollut tapana. Jos isän kanssa on kiltisti muutaman päivän, niin johan sitä raivoa ehtii kertyä ja kukas muu oli parempi kohde sen purkamiseen kuin äiti ja siskot.

Miia lähti sitten maalle ja huomenna pikkujouluristeilylle. Tulijaisia täällä odotellaan....

Wiener Nougat

Mari poikaystävänsä kanssa paistoi joulutorttuja ja lämmitti glögiä. Niistä lähden tästä nauttimaan ja odottelemaan linnan juhlien alkua ja ennen kaikkea sitä, jospa näkisi edes pienen vilahduksen ystävästä.

Candles_s.jpg

Pakko vielä lisätä, että on täällä meillä paikalla myös päivänsankari, sillä Makkella on tänään syntymäpäivä. Onnea vaan kovasti, vaikket tätä luekaan! Makke sanoi, että Pipsan kanssa lenkillä oltuaan, ei ensin muistanut miksi tänään liputetaan, mutta sitten muisti, että itsellä on syntymäpäivä. Jännää, että se täällä Nokiallakin tiedetään:D Joskus nuoruusvuosina Makke oli eräässä työhaastattelussa sanonut, ettei sitten aio syntymäpäivänään töihin tulla. Haastattelija oli ensin ollut vähän ihmeissään ja kysynyt miksei, mutta tarkastettuaan syntymäpäivän oli tajunnut asian.