Enää on kaksi yötä jouluun ja vaikka olen touhunnut kaikenlaista, niin silti tuntuu siltä, että täältä meiltä on vielä joulu kaukana. Viime viikkoon on sisältynyt joululahjaostoksia ja ystävien tapaamista. Tänään meillä kävi siskoni perhe. Taas tuli tunne, että ihan liian harvoin nähdään. Kaipa se välimatka 100 likometriä on työssä käyville ihmisille aivan liian pitkä.

Jouluiselta ei ulkonakaan näytä, kun ei ole lunta. Jossain päin täällä maa on vähän valkoinen. Johtuneeko sitten pakkasesta, en tiedä, mutta miinuksen puolella nyt kuitenkin ollaan.

Tänään olin parisen tuntia aamulla töissä, kun vietimme joulujuhlaa. Saku oli siellä mukanani ja meidän esitykset meni ihan hyvin. Sain lapsilta kaikenlaista joululahjaa; suklaarasioita, piparkakkuja ja paria pakettia en ole vielä edes avannut.

Jouluaaton vietämme täällä kotona oman väen kesken Marilla miinustettuna. Mari saapuu joulupäivänä poikaystävänsä kanssa meille. Minä, Makke ja Saku taas menemme tapaninpäivänä maalle. Auto menee huoltoon siellä ja nähdään sitten vähän sielläkin asuvia sukulaisia ja tuttavia. Töihinhän menen vasta 2. tammikuuta.

RAUHALLISTA JOULUA

JA

ONNEA UUDELLE VUODELLE 2008!

Cartoon Nativity Scene Christmas Images - MySpace Layouts, MySpace Graphics