oli tarkoitus tehdä kaikkia rästiin jääneitä kotitöitä, vaan pelastusarmeijalle on mennyt tämäkin päivä. Saku lähti eilen siskoni luokse, tulee huomenna kotiin. Sen kunniaksi (siis kun Saku on poissa) nukuin kunnolla. Heräsin aamulla seitsemältä ja puoli kahdeksalta piti olla töissä. Enkä tiedä mikä minut herätti, kun kännykässäkään ei ollut enää torkkuherätystä päällä. Ehdin kuitenkin töihin ajoissa, vaikken kotona ehtinyt kahvia keittää, niin join sen töissä lennossa samalla, kun puin lapsille heijastinliivejä päälle.

Sapettaa taas vietävästi lasteni isä. Yritin kysyä mihin aikaan tulee perjantaina poikaa hakemaan. En muista monennellako kerralla vastasi puhelimeen, eikä sitten tiennyt yhtään mihin aikaan tulee poikaa hakemaan. Puhui työajan jälkeen tulemisesta, vaan kun en tiedä työaikoja totesin ja vastaukseksi sain, ettei mun niitä tarvikaan tietää. Tyhmä minä kysyn nyt, että miten voin tietää mikä aika on työajan jälkeen, jos en tiedä työaikaa. Meidän työporukka menee perjanati-illalla syömään tänne. Mun bussi lähtisi klo 18.15 joten olisi ihan kiva, jos isä hakisi poikansa sitä ennen. Onhan Makke täällä, mutta en viittis sen hommaksi jättää pojan luovuttamista, sanomista siitäkin vaan tulisi.

Lumikilta saapui tänään kolmas toveri marraskuun lähetys, siitä taas kuvaa myöhemmin, taitaa mennä kuun vaihteeseen ennenkuin kamera kotiutuu. Suuret kiitokset jälleen kerran Lumikille:)

Nyt suihkun kautta nukkumaan:/