Kyllä sitä laiskuudesta sakotetaan, kun en jaksanut eilen illalla laittaa autoa lämmitykseen, niin sittenpä aamulla rapasin laseja. Ikävän liukas oli keli, mut isolla tiellä lensi kuravesi, varsinkin kun ajoin hetken rekan perässä. Eikä mun pissapojasta tietenkä tullu vettä, oli ilmeisesti jäässä, kun päivällä sitä taas tuli. Siinä olikin Sakulle uusi asia, siis pissapoika, kysyi vaan, että mikä poika siellä mein autossa on.

Saku ja sen tempaukset olisi ihan oma kategoriansa, mut en jaksa, en jaksa. Taas sillä on joku riehumiskausi menossa. Siis kun edes yhtenä päivänä, kun haen sitä tarhasta saisin kuulla, että on ollut hyvä päivä, mut ei. Tänään ei ollut halunnut ommella, kun ei osaa. Jossain piirissä ei päässyt haluamalleen paikalle, niin konttasi tuolin alle. Tänään tarhassa oli ollut erityislastentarhanopettaja seuraamassa toista poikaa, niin samalla sain sitten minäkin ajan palaveriin. Siellä olisi tarkoitus päättää mitä tehdään vai onko tehtävissä enää mitään. Pitäisi varmaan pyytää isäkin paikalle, sillä kun on niin hyvät mielipiteet kaikkeen.

Miiakin oli saanut tulokset syksyn yo-kirjoituksista, c tuli molemmista, siis ruotsista ja äidinkielestä. Nyt pitäis samalla ilmoittautua kevään kirjoituksiin. Hankalaa tää on, kun Miia käy koulua toisessa koulussa, missä kirjoittaa. Koskaan ei ole tiennyt kuka hänen juttunsa tarkastaa ja muutenkin kaikki on sekavaa. Eilen illalla taas tuli yksi kielteinen "päätös" eli Miia ei päässyt hakemaansa työpaikkaan. Kai tääkin rajoittaa, kun on illat koulussa ja monet kaupat ja kahvilat tarvitsisivat juuri iltaisin apuvoimia.

Lupasin huomenna venyä töissä, kun yksi työkaveri on poissa ja sijaista ei saatu, kun vakisijainen on sairaana, eikä muualta ole irroittaa ihmisiä. Mä olen sitten vähän pidempään töissä, mutta ihan hyvä se on näitä plussatunteja kerätä. Saa nähdä voinko pitää yhtään vapaata joulun tienoilla. Haluaisin kyllä ja Sakullakin oli jo kysely hoidon tarpeesta, mut itse ei olla saatu tietoja vielä meidän lapsistamme. Yksi poika-ressu ilmeisesti tulee kaikkina päivinä. Musta se on niin säälittävää, ettei sillä koskaan varsinaisesti ole lomaa. Poika on kuitenkin jo 11-vuotias ja osaa itse mm keittää makaroonia ja kulkeekin yksin pyörällä kouluun. Ihan hyvin pystyisi viettämään päiviään isosiskonsa kanssa ja niin paljon pojalla on viikolla ohjelmaa, että lomaa olisi ansainnut.

Kävin sitten oman kaupungin verkkosivuilla tänään ja huomasin sieltä, että viikonloppuna on jo joulun avaus täällä. Ihan hyvä niin, sillä pelkäsin sen olevan vasta seuraavana viikonloppuna ja silloin Sakun pitäisi mennä isälleen ja olisi ikävää, jos joulunavaus jäisi pojalta näkemättä, kun se on siitä jo puhunut.

Kaipa mä tästä lähden tekemään ruokaa, Sakun toivomuksesta piilonakkeja. Elämäni miehet pelasivat äsken kimbleä, mutta riitaan se kuului päättyvän. Ei ole uutta, ei :(

Tässä kuitenkin yksi ihanimmista!!! <3 <3 <3 <3 Saa ihan väreet iholle!

http://www.youtube.com/watch?v=ohNDRIowi-c