arvonnan blogissani. Osallistumisaikaa on kyllä vielä runsaasti, sillä 10 000 kävijästä puuttuu vielä jonkin verran ja kaikki sitä ennen kommentoineet osallistuvat arvontaan.

Huomenna on viikon viimeinen työpäivä. Odotellaan tietoa mikä on meidän lapsimäärä joulun ja vuodenvaihteen välipäivinä. Siitä riippuu onko mahdollisuutta saada lomaa ja pahoin pelkään, että juuri minä joudun taipumaan ja menemään töihin, kun muutkin haluaa lomailla. Sakulla on myös vastaava kysely tarhassa ja palautus olisi jo huomenna, vaan en voi sitä palauttaa, kun en tiedä tilannetta omassa työpaikassani.

Miia kertoi saaneensa uskonnosta ja maantiedosta kurssiarvosanoiksi kasit. Ihmettelen vaan miten, kun ei mitään lue tai korkeintaan sen päivän, jonka iltana koe on. Neidillä olisi kyllä resursseja vaikka mihin.

Tähän loppuun on ihan pakko laittaa kaikista paras biisi, minkä tiedän. Harmi, ettei ole videota. Tässä on vaan sitä jotain, vaikka tämän "valmistumisesta" on kulunut jo liki 30 vuotta. Vai kadotettua nuoruuttako tämän avulla etsin??? Vastatkoon ken tietää.

http://www.youtube.com/watch?v=k7CBBSfvry8