Paljon on taas kaikkea tapahtunut viimeisen kirjoitukseni jälkeen. Viikonloppu meni niin, etten ehtinyt koneella edes piipahtaa. Perjantaina Saku lähti isälleen ja minä ja Makke maalle. Oltiin saatu hiiri satimeen ja uusia ei näkynyt, eikä edes rapinaa kuulunut. Lauantaiaamuna herättiin valkoisempaan maisemaan, ihan kivalta se näytti, vaikken kylmistä ilmoista välitä, niin lumesta pidän. Paljon valoisampaa on nyt ollut liikkua tuolla ulkosalla aamuisin ja iltasin, on sillä lumella kumma vaikutus. Autoon vaihdettiin talvirenkaat ja tavattiin siinä vähän "sukulaisia". Eikä ollut kotimatka kunnolla päässyt alkuun, kun autosta meni pakoputki poikki. On sillä kiva ajella, meteli on aivan hirveä ja tuntuu kuin sekä penkki että ratti tärräisi. Huomenna se oli tarkoitus korjata, mutten taida saada osia siihen huomiseen mennessä.

Sunnuntaina siskoni perheineen tuli meille kylään. Siskoni meni miehensä kanssa Ideaparkiin ostoksille ja heidän poikansa 1 vee 6 kk (juuri tänään) jäi meille hoitoon. Hyvin meni, mut on sen ikäisestä aivan eri tavalla työtä kuin jopa tästä mein Sakusta. Sakukin tuli sitten illan edellä kotiin. Oli nukkunut autossa matkalla ja mökötti kotona ensimmäisen tunnin. Lisäksi koko illan kiukustui pienemmästäkin asiasta. Kaipa on pinnistänyt isällään olon ajan, niin äitiin se kiukku ja raivo on hyvä purkaa.

Marikin oli viikonlopun kotona, samoin Miian poikaystävä oli meillä. Nyt Mari ei ainakaan kolmeen viikkoon tänne tule, kun luultavasti on ensi viikonlopun töissä (isänpäivälounaat) ja sitä seuraavana viikonloppuna on ne ristiäiset.

Eka työpäivä tästä viikosta on takana ja olo on normaali eli väsynyt. Tämän viikon ohjelmassa on siis (toivottavasti) auton korjaus ja Sakulla perjantaina kaverin synttärit. Lauantaina mennään taas maalle yhdeksi yöksi. Kyllä tämän kahden paikan välillä ravaamisen soisi jo loppuvan. Nyt ollaan Makken lomautuksen takia oltu yhdessä viikotkin, mutta entäs kun työt alkaa, niin sitten saa jompi kumpi kulkea viikonloppuisin tätä väliä. Ikuisesti en tätä jaksa, mutta aika sen näyttää, mitä tulevaisuus tuo meille tullessaan.