Hui hai, niin se on taas yhden viikon työpäivät ohitse. Ihana valvoa tänään tietäen, että huomenna saa nukkua just niin pitkään kuin unta riittää. Surullista vaan, että tää viikonloppu menee taas niin nopeasti. Lähdetään huomenna aamupäivällä maalle isänpäivän viettoon. Mulla kun ei ole sitä isää mitä juhlia, mutta Makkella on ja Makke on itse myös isä ja hänen tyttärensä tulee myös käymään "meillä". Sunnuntaina tullaan Sakun ja Pipsan kanssa kotiin ja Makke jää maalle, kun hänen pitää tämän lomautuksen takia ilmoittautua työkkärissä.

Rauhallinen ilta menossa, kun Saku on kaverin synttäreillä. Kaverisynttärit ovat aina kovin odotettuja juttuja. Paljon oli paikalla pientä väkeä, joten meteliä varmasti riittää. Ei siis käy kateeksi paikalla olevia aikuisia.

Tein taas tilauksen craftnetshopista, kun ei tarvitse postimaksuja maksaa. Tiimarissa piti käydä tänään, mut en sit jaksanutkaan mennä, kun oli Sakukin kauppareissulla mukana.

Puhuin tänään Sakun tarhan tädin kanssa siitä, kun yhden Sakun tarhakaverin äiti sanoi mulle, että he sai kehotuksen viedä poika erityislastentarhanopettajalle, niin kysyin onko se Sakullakin edessä. Täti sanoi, ettei nyt ainakaan vielä, kun ei Sakun älyssä ja taidoissa ole mitään vikaa ja poika on nyt vähän rauhoittunut (tosin sitä ei huomaa kotona), että katsellaan nyt. Raivokohtauksia ei ole enää tullut tarhassa, mutta vilkkaudelle nyt ei voi mitään.

Tämän illan kotityönä on pyykin ripustusta ja pikaista ruuan tekoa. Olen sitä mieltä, että ne muuta kotityöt ehtii tekemään myöhemminkin, eipä niitä kukaan puolestani tee. Vaikka yritän olla stressaamatta, niin jonkinlaista paniikkia on ilmassa. Hyvät viikonloput kuitenkin kaikille!