Oli kiva tulla töistä kotiin, kun Miia oli siivoillut. Miia oli ohentanut villakoirakerrosta, oli siivonnut alakerran vessankin oikein kunnolla, naulakon ja sen ympäristön järjestellyt, harjannut terassin jne.

Saku sitten oli vähemmän kiva. Kiukkusi, kun ei onnistunut pleikkaripelissä. Varoitin kahdesti, että ellei raivoaminen lopu niin pleikkari menee kaappiin ja niin siinä sitten kävi. Sitten raivoaminen vasta alkoikin ja Pipsa alkoi hyppiä Sakua päin, kun Saku sätki lattialla. Sen seurauksena Sakulla on iso naarmu ohimolla. Mari sanoi jäävänsä mummulle loppuiäksi, hän ei tällaisessa perheessä halua asua. Mari onkin pakannut kassejaan jo kovasti, vaikka lähtö on vasta sunnuntai-iltana.

Huomenna on viikon viimeinen työpäivä. Siis ihan kiva on tuolla töissä käydä. Työkaverit ovat mukavia, varsinkin ne joiden kanssa vakituisesti työskentelen. Tänäänkin puhuttiin yhden työkaverin kanssa puhelimessa vielä tässä illalla, niin haikeaa se on olla erossa:) Eikä kyse ole reksistä! Nyt on jo lähes varmaa, että saan olla syyslomalla kolme päivää lomalla. Otan sen kyllä täysin lomailun kannalta, enkä aio rehkiä täällä kotona. Jouluun on vielä aikaa monta päivää (jonkun blogissa oli sellainenkin laskuri) ja sehän on sitä suursiivouksen aikaa. Tosi marttojen oppaassa sanotaan, että siivoa kaapit jouluksi vain, mikäli aiot viettää joulusi siellä. Sopii hyvin mun elämänkatsomukseen:D

Tästä sitten jatketaan pyykkien ripustuksen jälkeen salkkareita katsomaan.

Tämmöistä vielä tähän pitkästä aikaa:

OINAS 21.3. - 20.4.

Olet tänään pelkässä sivuroolissa eräässä näytelmässä. Jottei tilanne pitkittyisi, hanki tukea ihmisestä, joka arvostaa taitojasi.

Miten niin sivuroolissa, mä olen aina päivän tähti!

Ihmiset arvostelevat ja analysoivat sinua pitkin päivää töissä, joten miksi tekisit itsellesi saman kotona? Anna itsellesi tunnustusta upeista ideoistasi ja mielikuvituksestasi joka synnytti ne.

Mielestäni päiväni oli onnistunut. Puhutaanko musta selän takana???

Sanoudu irti kaikesta turhanpäiväisestä, sillä aivojasi tarvitaan suureen suoritukseen. Ylimääräinen palkkio tiedossa.

JEES! Onkohan se palkkio rahaa?