Sakun synttärit on sitten tavallaan vietetty. Loppukuusta on vielä edessä kaverisynttärit hesessä. Menivät vähän myöhäiseksi, kun olin liikkeellä myöhässä ja kaikki minulle tai meille sopivat päivät oli varattu. Tänään meillä oli vieraina mummu (siis mun äiti), siskoni, hänen miehensä (ovat myös Sakun kummit) ja heidän poikansa, mummu ja pappa (isän vanhemmat) sekä Miia ja hänen "sulhonsa" saapuivat myös, toinen kotiinsa ja toinen kyläilemään. Mari ja hänen poikaystävänsä olivatkin jo paikalla valmiina, mutta lähtivät mummun mukana maalle, samoin Roope lähti myös sinne.

Lahjaksi Saku sai rahaa, vaatteita, leluja ja karkkia. Tuli traktoria, rekkaa, pleikkaripeli, liikennepeli, Martti (hinausauto Autot elokuvasta), värityskirja, penaali kynineen, paitaa, sukkaa jne.

Tässä päivänsankari viikko sitten haravoimassa:

964875.jpg

Synttäreillä otetut kuvat on vielä kamerassa, niitä ehkä sitten ilmestyy viikolla tänne.

Oli kyllä kiva, että isän vanhemmat tulivat käymään, vaikkei isä olekaan pitänyt yhteyttä. Pappa sanoi kertoneensa synttäreistä isälle, mutta ei isä ollut kieltänyt eikä myöntänyt tuleeko. Eipä kai halunnut sanoa isälleen, ettei tule. Olisin kyllä korttia odottanut, mutta ehkä isä on saanut "postia", eikä halua senkään vertaa pitää yhteyttä. Kiukuttaa vaan, että miksi meidän huonot välit vaikuttaa, myös isän ja lasten väleihin.

Hoh-hoijaa, huomenna on jälleen työpäivä ja piiitkä työviikko. Mulla on töissäkin tuhat ja yksi tehtävää, miten vaan niistäkin selviän. No, sitä seuraavalla viikolla on ainoastaan kaksi työpäivää, joten silloin saan levätä.

Ja tuhannet kiitokset kaikille onnitteluista Sakun puolesta.