Lumikin blogin arvonnassa!!! Tosi mahtavaa. Monesti olen osallistunut blogeissa arvontoihin, mutta harvemmin on onni suosinut. Kiitos palkinnosta jo etukäteen:)

Taas on takana yksi työpäivä. Sijainen saapui myöhässä ja mä aloittelin "kolleegan" kanssa päivää. Meidän luokan lapsilla, pitää olla niin tarkka päiväjärjestys, joka myös kerrottaessa viitotaan. Tuntemattoman on vaikea tulla erityislasten pariin, näistä kun löytyy yhä uusia piirteitä,sekä hyviä että pahoja. Itselläkin oli aluksi oppimista siinä, että selvisi miten paljon lapset ymmärtävät ja osaavat. Päivä meni ihan hyvin, edelleen ei ehdi kelloa vilkuilla.

Mari osti takin 79€ ja Miia tarvii rahat bussikorttiin 67€. Miialle ostin sittarista kengät kympillä. Ei näiden lasten kanssa tarvi miettiä mihin rahansa laittaa.

Huomenna aloitan leipomisurakan Sakun tulevien synttäreiden johdosta. Jos joku on halukas siivoamaan, niin tänne meille vaan lauantaiksi, saa samalla myös leipoa. Elukat on ihania, mutta nyt tuntuu, ettei mitään saa syötyä ilman, että mukana menee vatsaan joko kissan tai koiran karvoja, enimmäkseen molempia. Välissä olin viisi vuotta ilman lemmikkiä, sitä ehti jo unohtaa siinä ajassa millaiselta koti näytti lemmikkiaikana. Tosin Oonaan verrattuna Pipsa on varsinainen termiitti.