Ihan hävettää, kun aina tänne tulee kirjoitettua näitä pikaisia. Käyn kyllä säännöllisesti lukemassa muiden blogeja, tosin sillai pikaisesti niitäkin ja harvoin tulee mitään kommentoitua.

Huomenna on sitten viikon viimeinen työpäivä ja ollaan lähdössä viikonlopuksi maalle. Tytöt jäävät kotiin poikaystävien ja kissojen kera. Työstäkin voisin joskus tänne jotain raapustaa, sen minkä on mahdollista rikkomatta salassapitovelvollisuutta. Ihan kivasti siellä on kaikki mennyt ja ollaan saatu selkeä päiväjärjestys aikaan ja lapsetkin ovat alkaneet jo tottua meihin. Onhan se kaikki yhtä hulinaa toisinaan, mutta siitä se ei taida miksikään muuttua. Viittomia opiskelen edelleen, ai että olen niissä etevä, kohta voin niillä kokonaan keskustella:) No, siihen on kyllä pitkä matka, mutta edistynyt olen.

Tällä viikolla oli myös Sakun keskustelu, siis esiopetussuunnitelman laatiminen. Eipä siinä paljon mitään uutta tullut ilmi. Kamalan vilkas (tarkoittaa helposti hermostuva ja kaikesta raivoava) lapsi minulla on. Ja hyvinä puolina kerrottakoon, että tarhan tädin mielestä Saku on älykäs ja sillä on hyvä yleistieto asioista.

Tänään sitten taas onnistuin laittamaan ahaa menemään. Ostin vihdosta viimein tyttöjen huoneeseen digiboxin ja Marille kengät. Onneksi huomenna on tilipäivä, vaikka siitäkin meni jo neljäsosa, kun laitoin laskuja maksatukseen.

Miialla alkoi tällä viikolla yo-kirjoitukset. Maanantaina oli ruotsin kuuntelu ja huomenna on äidinkielen tekstitaidon koe. Ensi viikolla on äidinkielen esseekoe ja seuraavalla varsinainen ruotsin kirjoitus. Äiti toivoo lapselleen onnea koituksiin! Mari onkin menossa loka-marraskuuksi työharjoitteluun maalle (vai siitäkö täällä jo kerroin), asustaa mummulla sen aikaa ja näkee sitten poikaystäväänsä usein.

Makke onkin nyt lomautettuna. Hassua sinänsä, että ensin ei meinannu millään saada jäädä lomalle ja sitten yhtäkkiä ei olekaan töitä enää. Lokakuussa kai sitten lähtevät Helsinkiin töihin. Pipsa on onnellinen, kun "iskä" on kotona.

Ja tässä Pipsa-neiti, hiukan alle 9kk:

899689.jpg

RATTOISAT, RENTOUTTAVAT JA MUUTENKIN HYVÄT VIIKONLOPUT KAIKILLE!