Juuri kun tossa iloitsin kaikkien decojen valmiiksi saattamisesta, niin tänään tupsahti laatikkoon kolme uutta. No tietää taas mitä illalla tekee.

Ystäväni Päivi ja myös muutaman vuoden takainen naapurini kävi aamupäivällä kahvilla. Kamala miten aika menee, en edes muista olemmeko tänä vuonna nähneet muuten kuin kaupan pihalla. Sain Päiviltä kassillisen verhoja keittiöön, siis niiltä ajoilta, kun he asuivat täällä. Paljon paremmilta ne näytti kuin nämä mun kamalat vanhat ja iloitsinkin, että saan tytön synttäreille keittiöön uuden ilmeen, sillä mukana oli myös yksi pöytäliina.

Pikkupoika aloitti tänään tarhan pehmeällä laskulla eli oli siellä klo 9-15. Torstaina sitten alkaa eskari, hirveää miten mun vauvasta noin iso on tullut. Ja kaipa se poika pysyy aina vauvana äidilleen, kun kerran on "iltatähti", kuopus ja tyttöjä paljon nuorempi.

Itsellä on sitten huomenna viimeinen virallinen työttömyyspäivä, apua!!! Tässä vaiheessa iskee paniikki tekemättömistä töistä, paniikkia ei ole ollut yhtään näinä päivinä, kun olen kotosalla viettänyt. Ja miten käy tämän mun harrastuksen, siis kaiken mitä täällä nettimaailmassa teen. Keskimmäinen aloittaa myös koulunsa keskiviikkona, joten illat tapellaan kuka milloinkin koneelle pääsee ja toiset huohottaa niskaan vuoroaan odotellessa.

Siskollani on myös jännä päivä huomenna, sillä hänen esikoisensa, joka on vielä tällä hetkellä ainokainen, aloittaa huomenna tarhan. Omat lapseni ovat menneet ale vuoden ikäisinä äitiysloman päätyttyä hoitoon vieraalle, siskon poika on nyt vuoden ja kolme kuukautta. Taitaa kyllä olla molemmille haikea paikka, siis sekä äidille että pojalle.

Innostuin sitten tilailemaan itselle sekä say asioissa (paljastettakoon sekin nyt tässä) askartelutarvikkeita paristakin paikasta. Kyllä on niin paljon kauniita tuotteita olemassa useassakin liikkeessä ja vielä on ulkomaan valikoimat täysin tutkailematta. No, sinne mulla ei varmaan ole vielä aikoihin asiaa.

Kaipa tästä alan illan askareisiin ja muihin hommiin, mutta laitetaan tähän loppuun vielä tällainen "hempeily" :)

http://www.youtube.com/watch?v=3uNyPefjS88

sarah_kay_fig.gif