Tänään olen jatkanut decojen parissa, huimaa vauhtia ne valmistuvat -VIUH! Tänään postitinkin osan ja maanantaina lähtee sitten loput minulla olevat. Yritän laittaa niistä kuvia viikonlopun aikana vielä tänne, osasta onkin jo koneella "kauniisti" skannatut kuvat, mutta siirrän ne blogiin kaikki kerralla.

fleur44.gif

Tytöt lähtivät puoli kolmen junalla kohti Kokemäkeä, josta vanhemman tytön poikaystävän oli määrä heidät noutaa. Pikkupoika viettää viikonloppua kotonaan, ei kuulunut isästä taaskaan. Huomenna piti tulla maalta vieraita ja pojalle kaverikin, mutta peruivat tulonsa toisen menon takia. Onneksi naapuritaloon on yksi poika saapunut etävanhemmalleen viikonlopun viettoon, niin edes joku kaveri on. Makkekin saapui sitten illan suussa tänne viikonlopuksi. Vielä ei alkanut Makkella loma, mutta ensi viikolla tuskin ovat kaikkia päiviä. Tasan ei käy onnen lahjat, mulla kun alkaa se työ keskiviikkona. Toivottavasti ei nyt ainakaan mikään helleaalto tule, vaikka en nyt niitä sateitakaan toivo.

fleur44.gif

Taas näytin ruuanlaitossa keittiöihmisen, joka asuu minussa ja tein vaan pannaria. Ja ihan itse seotin ainekset, jossain kaupassa näin valmista ohukasjauhetta tms, mihin piti vaan vesi lisätä. Niin onneton en sentään ole minäkään. Vaikka nauroinhan aikoinani mm juustoraasteellekin ja ihmettelin kuka uusavuton sitäkin ostaa, eikä tarvinnut sitä ihmistä kaukaa hakea, täällä se näpyttelee nyt tätäkin kirjoitusta. Miksi nähdä vaiva ja tahria raastin ja sen jälkeen tiskata se (tai laittaa tiskikoneeseen), kun voi valmiin raasteen ottaa pussista ja ripotella esim lasangen päälle, kysyn minä??? Mahdetaanko kaupassa myydä porkkanaraastetta myös, tykkään tehdä porkkanapiirakkaa, mihin tulee kuutisen desiä raastetta, sitä taatusti ostaisin!!! Vielä olen ostanut HK:n sinisen makkarakeittoa varten ihan kahdessa pötkössä, sitäkin kuulma saa jo paloina. Ai-jai, mitä minun lapsistani kasvaakaan, kun äitikin on näin avuton. Ja paljastettakoon sekin, että pullan ostan yleensä kaupasta, leivon sitä ehkä kahdesti vuodessa. Tässä on myös yhtenä syynä se, etten osaa tehdä kauniin näköisiä pullia (näkö on TÄRKEÄ) ja kaikista pullista tulee eri kokoisia. No, unohdetaan tämä aihe, ettei kaikkia vikojani tule paljastettua.

fleur44.gif

Eipä ole tullut katsottua paljoakaan telkkaria nyt kesällä. Nyt illalla, kun sen avasin, niin mitä olikaan ohjelmatarjonta; formuloita, yleisurheilua ja rallia. Taidanpa katsoa tänään kesäillan valssin, vaikken ole tanssi-ihmisiä(kään). Siis tykkäisin tanssia ja tanssinkin yksikseni, osaan jopa valssin, tangon, humpan, jenkan ja erityisesti letkajenkan askeleet... Mut että mun askaleet pitäis sovittaa yhteen jonkun toisen kanssa, se onkin jo ongelma, eikä TAATUSTI ole minun syyni!! En aivan varma tästä ole, mutta muistelisin, että kesäillan valssissa esiintyy Taikakuu ja siinähän on solistina tämä iki-ihana Janne Raappana.

j_email.jpg

Jestas mikä namupala <3 <3 <3 <3

fleur44.gif

Miten ihmeessä mulla onkin näin höveli olo. Taidan tästä ottaa ja lähteä Makken kanssa sohvalle loikoilemaan ja muuttaa blogini nimenkin Piian ehdottaksi Ninjan naimatarinoiksi. No eipä kannata, nehän ei kiinnostais sitten ketään :D