Täällä sitä vietetään viimeistä työttömyyspäivää laiskotellen tietenkin. Tänään ystäväni Carita kävi kylässä. Miten sitä töiden alettua jaksaa/ehtii ystäviä tapaamaan. Monta olis ystävää, joiden tapaaminen on muutenkin jäänyt vähäiseksi. Vaikka oikeastaan, kun tässä muistelen, niin aina töissä ollessani olen ollut kaikissa kotitöissäkin ahkerampi. Kun on päivät kotosalla, niin sitä aina vaan lykkää asioita, kun tietää, että ne ehtii myöhemminkin tehdä.

Kuuma on päivä, sisälläkin on niin hiki, ettei vaatteita juurikaan tarvitsisi. Kaipa pitäis pikkupoika viedä illalla uimaan, eikä se veteen pulahtaminen itsellekään pahitteeksi olisi.

Olen tässä taas selaillut netin kautta eri liikkeitä mistä voisi tilata askartelutarvikkeita ja suuri on kiusaus tilata. Näin aivan ihania vintageaiheisia kuvia ja kauniita papereita muutenkin. Enpä kerro missä, ettei mene mainostamisen puolelle. Sitten kun tilaan, saatan esitellä niitä täällä. Odotan nyt kuitenkin ensin ne kaksi viikonloppuna tilaamaani pakettia kotiin. Askarteluun liittyen; On kiva käydä katsomassa Salainen askarteluystävä 3 sivuilla, mitä kaikkea tässä projektissa on lähetelty. Aivan ihania juttuja on kuvissa ollut ja olen tottakai tyytyväinen myös omaan saamiseeni.

Keskimmäiseni lähti jo ennen puolta päivää junalla Tampereelle koulukaverinsa kanssa. Huomisesta lähtien sitten saa matkata sinne viitenä päivänä viikossa. Silloin tosin bussilla, kun bussikortti on voimassa, nyt junalla matkustaminen on halvempaa. Esikoiseni on tänään lähdössä ostamaan itselleen mp3-soitinta. Minä haluaisin uuden kännykän, tää vanha on nyt niin risa, jotenkin koossa pysyy. Ikää sillä on muistaakseni kolme tai neljä vuotta, mutta maksoi aikoinaan 339€. Nyt saisin puolella siitä hinnasta juuri sellaisen minkä haluan.

Kaipa tästä siirryn toisiin puuhiin eli decojen pariin, niitäkin kun tipahtelee laatikkon ihan kiitettävästi.