miten 21 vuotta sitten jännitti aivan hirveästi. Tai oikeastaan jo tässä vaiheessa päivää jännitys oli ohi, mutta silloin kun oli perjantai 18. heinakuuta vuonna 1986 ja aamulla ennen kahdeksaa sydän hakkasi kolmeasataa (vähintään), kädet hikosivat ja hermostutti vietävästi. Kello kahdeksalta se minun koitokseni sitten alkoi. Toisella tytöllä oli sama edessä puoli tuntia myöhemmin. Olimme heittäneet kruunaa ja klaavaa kumpi saa kummankin ajan matkalla Kokemäelle. Kummallakin oli samanlainen kutkutus vatsassa ja ensimmäinen kerta edessä. Suoritimme nimittäin inssin silloin ja kumpikin meistä sai samalla ja ensimmäisellä kerralla ajokortin. Vaikka olimme saman "kylän" tyttöjä, emme ole olleet sitä ennen eikä jälkeen tekemisissä keskenämme. Ja jos oikein tarkkoja ollaan, niin tähän kellonaikaan olin kuskina silloiselle poikaystävälleni, joka oli myös kihlattuni ja tätä nykyä ex-aviomieheni. Mukana kyydissä oli myös hyvä tyttökaverini aivan ekasta luokasta lähtien, joka vietti samana päivänä 18-vuotissynttäreitään. ONNEA ANNE-MARI! Siellä minä sitten tosiaan kurvailin uuden kuljettajan varmuudella enimmäkseen pitkin Säkylän Eenokkia.Tiemme ovat kuitenkin myös ystävän kanssa eronneet. Muistan, että olemme nähneet viimeksi kaupassa kesällä 2002. Viime vuonna tosin puhuimme kahdesti puhelimessa. On se niin sääli, että ystävyyssuhteet jää. Anne-Mari asustaa yhä samalla paikkakunnalla, kun taas monenlaiset asiat ovat heittäneet minut noin sadan kilometrin päähän nuoruuteni maisemista. NIISK!

Hyviä uutisia koskien Huppelia ja Raitista. Ensi viikolla sisko ja sen veli pääsevät uuteen kotiinsa. Tyttöjen ystävä, neiti 22 vee ottaa molemmat lapsukaiset luoksensa asumaan. Ja mikä parasta, saamme näin jatkossakin seurata sisarusten elämää. Kissa vieköön!

deco9.gif

Päivät kuluu tosi nopeasti. En kuitenkaan viitsinyt laittaa tänne sivuilleni laskuria siitä montako päivää on jäljellä ennenkuin työt alkavat. Äkkiä tää aika menee, tiedän sen. Nyt päivät ovat kuluneet decoja askarrellessa, kotitöitä tehdessä ja ihan vaan oleilussa. Tänään on taas vaihteeksi satanut ja ukkostanutkin hieman. Huominen kuluu myös kotitöissä ja asioiden hoitamisessa. Perjantaina luultavasti matkataan maalle.