Niinpä siinä sitte meni monta päivää aivan "uutispimennossa", kun olin maalla, eikä siellä ole nettiyhteyksiä. Yhtenä päivänä, kun tuska oli suuri päätin varata kunnan kirjastosta koneen tunniksi. Kun pääsin paikalle, niin virkailija ilmoitti, että koko kunnassa tökkii yhteydet eli se siitä sivistyksestä.

Kyläiltyäkin tuli jonkin verran. Kävin omalla 88-vuotiaalla mummullani sekä entisillä appivanhemmillani. Makken sukulaisissa nyt pompittiin tämän tästä. Ja tämä kertokoon miten suvaitsevainen minä olen, kun kävimme kylässä yhden pariskunnan luona, jonka naisen kanssa Makke on aikoinaan seurustellut. Ihan mukava pari ja juttua piisas, mutta tuskin meistä nyt perhetuttuja tulee, on siinä vaan jotain.

Pipsa-neitiä ei kyllä paranis jättää autoon hetkeksikään yksin. Yhdellä reissulla oli nakertanut vaihdekepin pään, mrr!!! Eikä ollut kuumassa autossa, vaan varjossa autokatoksessa ja ikkunat olivat raollaan.

Huppeli ja Raitis jättävät tänään meidän perheen. Toivottavasti pääsen heitä joskus vielä katsomaan, miten he ovat kasvaneet. Hieno wc heille oli kuulma ostettu, toivottavasti heillä on siellä muutenkin hyvät oltavat.

Huomenna pitäisi taas lähteä maalle. Marjat pitäisi poimia, ellei räkätit ole niitä jo syöneet, mutta ei niitä ainakaan ole siellä näkynyt. Makke on ollut sairasloman jälkeen tämän viikon töissä. Laivan pitäisi olla ihan pian valmis eli korkeintaan ensi viikko on enää töitä.