Ikävän kostea ja kylmä päivä ollut tänään, kyllä viime vuoden heinäkuussa oli paljon kauniimmat ilmat. Pakko oli vetää pitkähihainen päälle, kun aamulla ennen kymmentä lähdin kirjastossa käymään. Kävin kyllä taas vähän muuallakin ja taas tarttui kaikkea askarteluun liittyvää mukaani, vaikka olinkin päättänyt, etten osta mitään ennenkuin siihen on tarvetta.

Tänään saapui postissa bongausvoittoni Ainolta. Aino lupasi palkinnon sille, joka huomaa kävijälaskurissa luvun 500, olin 499:s, mutta sain minäkin yllätyslahjan. Tällaista kivaa Aino minulle lähetti:

749581.jpg

Kiitos Aino:) --<--<--<-@

Huomenna ollaan sitten taas lähdössä maalle eli tämä blogi hiljenee hetkeksi, tuskin enää aamulla ehdin täällä käymään. Mari on tulossa samalla kyydillä, menee poikaystävänsä luokse ja poika pääsee töistä yhdeltä ja meidän pitäisi sitten olla heti sen jälkeen paikalla. Sellaista se on tämä nuori rakkaus, niin ihanaa:) Luultavasti en ennen maanantaita palaile kotiin, voi olla, että vasta senkin jälkeen, saapi nähdä. Kamalia vieroitusoireita kyllä on jo huomenna havaittavissa täältä nettimaailmasta, uskon niin.

Meidän Roope-isukki on kyllä mahtava persoona, siis Persoona isolla P:llä. Sitä ei osaa edes kuvata miten Roope käyttäytyy. Toisinaan mennä vilistää ja sitten on taas tällaisia hetkiä:

749599.jpg

Seinävaatteissa roikkuminen on Roopen mielipuuhaa ja aina on ovella kurkkimassa, josko pääsisi ulos. Ei vaan pääse, sisäkissa kun on.

Siirrynpä tästä pannaria syömään, kun tuolta alakerrasta yksi herra huutelee. HERMOT MENEE! Siis Makken maailmaan kun ei tietokoneet kuulu, niin se ei voi ymmärtää, miten joku voi saada täällä aikaansa kulumaan. Koittakaa kestää kaikki kirjoitusvihreet, en jaksa lukea tätä läpi.

TREVLIGT VECKOSLUT!!!

Ruotsi, mun lempikieleni, melkein hallussa...:)