Miten sitä mahtaa kolmen viikon päästä selvitä aamulla töihin, kun nyt tuntuu olevan vuorokausirytmi aivan sekaisin. Tulee valvottua aina uuden vuorokauden puolelle, eikä aina niin vähänkään, sillä kello näyttää useasti kolme ja olen yhä hereillä. Valvominen tietää myös sitä, että tulee aamulla nukuttua pitkään ja kaikki toimet siirtyy. Tuntuu nykyisin siltä, että yleinen päivällisaika meillä on klo seitsemän illalla, vaikka ennen mulle oli suoranainen kauhistus, jos ruokailu meni yli viiden. Pitäisi varmaan totutella toisenlaiseen rytmiin ja aloittaa se pakkonousemisella klo seitsemän tai viimeistään kahdeksan huomisaamuna. Tai jos huomenna ei vielä jaksa, niin ehkä torstaina tai perjantaina....

 
anim446.gif

Tänään tuli postissa vävypojan yo-kiitoskortti, kuvassa poika seisoi omassa pihassa niin ison miehen näköisenä. En viitsi sitä tänne siirtää, sillä en tiedä tykkäisikö vävy siitä hyvää, vaikka onkin tavallaan julkkis ja hänestä saattaa netin kautta paljonkin tietoa ja kuvia löytyä yhtyeen sivuilta. Toinenkin vävy soittaa samassa yhtyeessä. Voisinkin kysyä poikia esiintymään tulevilla kymppijuhlillani (20 vee muistaakseni). No, enpä taida vanhenemista juurikaan juhlistaa, eihän siinä ole mitään juhlittavaa enää tässä iässä.

 
anim446.gif

Eilen hain postista ristipistotyön. Aion tehdä ensi kesän hääparille eli Makken tyttärelle ja hänen tulevalle miehelleen lahjaksi hääaiheisen taulun. Siitä laitan tänne sitten kuvan, kun se on valmis. Kaikki minut hyvin tuntevat tietävät, että se on pakko aloittaa jo nyt, mikäli haluan sen olevan vuoden päästä valmis. Joskus tein ahkerastikin ristipistotöitä, mut tässä runsaan viiden vuoden sisällä en ole juurikaan sitä harrastanut. Syy on tämän nuorimmaiseni eli Saku-pojan, siinä sitä on ollut mulle harrastusta kerrakseen. Ja olenhan opiskellut Sakun syntymän jälkeen kahdesti, jopa kaksi ammattitutkintoa suorittanut, pakko kehua, ettei laiskaksi vaan luulla (=tiedetä).

 
anim446.gif

Muuten tää arki täällä on menny ihan tasaisesti. Makken sairasloma jatkuu nyt ainakin sunnuntaihin asti. Tosin saattaisi, ettei Makkella kauaa olisikaan enää ennen kesälomaa töitä, kun laivan pitäisi pian valmistua. Mari on lähdössä perjantaina maalle poikaystävänsä luokse ja Miian vastaava saapuu tänne kaupunkiin viikonlopun viettoon. Minäkin with Makke and Saku saatan lähteä maalle vielä tämän viikon loppupuolella, mutta siitä sitten lisää lähempänä.

 
anim446.gif