Niin se on yksi työhaastattelu takana. Miellyttävän oloinen nuori (tai ainakin mua nuorempi) mies mua haastatteli. Ihanteellinen työpaikka, yhdeksän miestä ja vain yksi nainen. Siihen ne pussat sitten taisi jäädäkin. Kovin helpolta se sai työn kuulostamaan. Päivässä kun tekee tilauksia 450€:lla, niin tienaa bruttona noin 1500€/kk. Minimitilaus on 250€ tai pienemmänkin tilauksen voi ottaa vastaan, mutta siihen tulee rahtikuluja, niin niitä ei yleensä tehdä. Kun myy 20000€:lla kuussa eli tonnilla päivässä, niin palkkaa tulee sellaiset kolme tonnia. Tonnilla päivässä siis, tekee minimitilauksia neljä päivässä, hui-hai, eikös olekin helppoa. Kun työaika on seitsemän ja puoli tuntia, niin hyviin ansioihin pääsee, kun joka toinen tunti saa tilauksen. Joopa-joo, en oikeasti tiedä mitä ajatella tästä kaikesta. Lupasivat soitella. Tallensin ukon eli nuoren miehen numeron nimellä kännykkääni, jotta ei pääse yllättäen soittamaan. Ai niin, pitää osata kaksi tietokoneohjelmaa. Toinen on excel (sujuu multa TOSI hyvin, uskokoon kuka tahtoo) ja toisesta en ollu edes kuullu.

Olen niin väsynyt, että voisin ottaa päiväunet pitkästä aikaa, mutta ei auta tehdä sitä. Viime yö Pipsan kanssa oli vaikea. Pipsahan nukkuu yleensä alhaalla eikä pääse edes makuuhuoneeseen, mutta kun Miia ja Kalle nukkuivat alakerrassa olin pakotettu ottamaan Pipsan ylös. En ymmärrä mikä energialataus siltä purkaantui makuuhuoneessa, mutta nukkumisesta ei meinannu tulla mitään. Kolmesta kuuteen se nukkui yläkerran parvekkeella ja sen ajan minäkin sain nukkua rauhassa.

Nyt on päivän työt aloitettava. On aivan PAKKO siivota, en voi siirtää sitä huomiselle, sillä toisen työpaikkahaastattelun lisäksi olen buukannut sille päivälle kaksi kyläilyä. Olisi niin ihanaa istuskella vielä tuolla auringossakin, jotan tästä vaan hommiin:)