Olen vieläkin vähän pää pilvissä sen työpaikan saamisen johdosta. Pistin kyllä eilen hulinaksi ja tilasin sen rikosrekisteriotteen ja varasin ajan tarkastukseen lääkärintodistuksen saamiseksi. Kaikille läheisimmille olen työpaikasta ilmoittanut. Yksi ystävä oli lähettänyt onnittelut netti-kortilla sähköpostiini. Nyt tuntuu vuorotellen siltä, että elokuuhun on tosi pitkä aika, mut toisaalta tuntuu siltä, että se on ihan heti. Paljon tuli nyt mieleen avoimia kysymyksiä työn suhteen. Sen kun saisi tietää kummalle koululle menen, mikä on työaikani ja palkkani (oikeastaan sivuseikka, kuka sitä nyt töitä rahan takia tekee:D). Sitten aloin miettiä sitä mikä kyseisessä kunnassa on tapana kesällä. Eihän lomapäivät riitä koko kesään, niin miten asiat on silloin hoidettu. Ja yksi murhe tässä on, sillä jotkut kunnat kirjoittaa työsopimukseen, että palkanmaksu voidaan keskeyttää kesän ajaksi. Jos näin on laitettu, niin kesällä ei saa rahaa mistään, silloin ei ole oikeutettu edes työttömyyspäivärahaan. Minulle kyllä neuvottiin, että tämä tieto tai lähinnä se, että työaika on noin yhdeksän ja puoli kuukautta vuodessa olisi pitänyt lukea jo siinä tiedotteessa, millä työntekijöitä hakivat. Hope so:)

fleur72.gif

Kerroin varmaan aiemmin, että laskin tätä laajakaistan nopeutta. En kyl mitään eroa tässä ole huomannut, eli turhaan olen aiemmin maksanut liikaa. Kone on kyllä täynnä tavaraa, tyttöjen juttuja ja kuvia ja se joskus hidastaa. Mutta sanopas niille, että poistaisivat jotain, ei se käy, kun kaikki on niin tärkeitä.

fleur72.gif

Pikkupoika on ollut taas TOSI villillä päällä. Joka päivä, kun olen sitä tarhasta hakenut, olen saanut negatiivistä palautetta. Eilen tultiin tarhasta syvän hiljaisuuden vallitessa ja kotona poika kysyi -äiti miksi sä mökötät? Todella rakentava keskustelu meillä oli. Yritin kysyä pojalta selitystä moiseen käytökseen, mut eipä tuo oikein mitään osannut sanoa. Selitin asioita laidasta laitaan, mutta tiedä sitten onko niillä vaikutusta pojan toimintaan. Taas sen kolmelta kuulee, mitä kolttosia poika on keksinyt. Joskus vaan tuntuu siltä, etten jaksa kasvattaa sitä. Tytöt oli pienenä tosi kilttejä ja rauhallisia. Kerran kun sanoi, niin perille meni. Poika on ollut vauvasta asti aivan erilainen. Eipä edes sairaalassa nukkunut kunnolla, vaan valvoi yöt tai korkeintaan tunnin torkkuja otti. Nyt kyllä nukkuu hyvin, mutta muuten tekee kaikki pahat. Kotona eilinen ilta meni ihan hyvin. Poika laittoi mun kanssa ruokaa, katsoi lastenohjelmat, oli hetken pihalla ja illalla tehtiin yhdessä sellaisia tehtäväkirjoja. Eikä kiukusta ollut merkkiäkään.

fleur72.gif

Nyt näyttää siltä, että se Makken ensi viikolle suunniteltu koeajo peruuntuu. Siis laiva kyllä lähtee koeajolle, mut heidän firmasta sinne menee vain yksi pomo. Kaikilla työntekijöillä olisi sitten ensi viikko kesälomaa. Kivahan se on, että saadaan olla enemmän yhdessä, mut tämäkin on kivaa, että mulla on joskus omaa aikaa. Tähän elämääni olen jo tavallaan alkanut tottua, vaikka toisinaan sitä kaipaa toista aikuista ihmistä arkea jakamaan. Makke oli löytänyt s-etukortin. Sen takana oli mainittu osoite, mihin sen voi palauttaa ja siitä on luvassa palkkio. Laitan sen tänään postiin ja jään odottamaan palkkiota. Montakohan numeroa palkkiossa on ennen pilkkua????

fleur72.gif

Esikoiseni heräsi ennen yhdeksää JO!!! No hetki sitten, kun aloin sille puhella, en saanutkaan vastausta ja sitten tajusin, että sehän nukkuu taas. Keskimmäinen lapsista lähti jo kahdeksalta kotoa junalla kohti Poria. Kaksi päivää taas on siskon poikaa hoitamassa ja sitten tulee viikonlopuksi kotiin ja sunnuntaina illalla matkaa taas Poriin ja kotiin palaa luultavasti ennen juhannusta keskiviikkona tai torstaina.

fleur72.gif

Niin se juhannus on nyt tosi lähellä. Vähän on alkanut hirvittää jättää tämä huusholli nuorison haltuun. Parhaimmillaan tai pahimmillaan, ihan miten vaan, meillä vois olla yhdeksän henkeä täällä. Pistää vaan mietityttämään missä kaikki nukkuvat. Mä vietän juhannuksen maaseudun rauhassa (ilman nettiyhteyksiä, niisk!). Teltta olis kiva, enpä olekaan teltassa nukkunut sen jälkeen, kun lapset olen saanut.

fleur72.gif