Hyvin on menny tämäkin päivä. Päivän ainoa kotityö on ollut pyykkikoneen päälle laitto. Muuten päivä on menny sitä rataa, että käyn koneella, Pipsan kanssa ulkona, kahvilla ja tupakalla. Lisätöinä mulla on kissat, kun molemmat tyttäret on poissa, niin olen täällä antanut kissoille ruokaa, astia pitäis ihan kohta siivota, yöks!

Huomenna pitäis mennä sinne puhelinmyyjä-haastatteluun. Oikeasti ei kiinnosta, mut menen kuitenkin. Siis, että alkaisin 500€ pohjalla töitä tekemään. Olkoon, että mulle tästä työpaikasta kertonut sanoi, että siellä huonoimmatkin myyjät tienaa 2000€. Jotenkin vaan en jaksa uskoa, että mä puhelintyöllä noin paljon ansaitsisin. Täytyy olla mahtavat prosentit, millä provisio lasketaan.

Kissanpennut on mahtavia. Vähän vaikea on tulla tänne huoneeseen, missä ne ovat, kun aina jompi kumpi roikkuu sääressä tai puree varpaita. Ja oikeasti, miten kamalasti noi kissat syö, koko ajan niille saa antaa ruokaa. Isot kissat tulee koko ajan perässä jääkaapille.

634884.jpg

Kun tää teksti on näin kissa-aiheinen, niin laitetaanpas tähän lisää kissojen kuvia. Kyseessä on siis siskoni kissat.

Ensin on Herra Karvinen

634890.jpg

Sitten on Santtu-Neiti, Karvinen ja Santtu ovat sisarruksia.

634894.jpg

Tässä komeilee Poju

634896.jpg

Ja tässä edellisen sisko Tipsu

634898.jpg

Päivän horoskooppi

Oinas Mars on merkissäsi ja kolmiossa onnenplaneetta Jupiteriin. Tämä on erittäin toimivaa ja onnekasta aikaa kaikelle sellaiselle tekemiselle, johon tunnet motivaatiosi olevan kunnossa. Nyt kannattaa keskittyä vain sinua aidosti innostaviin asioihin, sillä niihin on nyt asetettu menestyksen leima.

Oinas - 4.6.2007

Oinas Voit ryhtyä rikkomaan rajojasi. Asetetut esteet ovat menettäneet merkityksensä ja uusi kausi alkaa. Älä kerää irtopisteitä pikkunäppäryyksillä.


Ja horoskooppikin näyttää tänään ihan hyvältä, vielä kun niihin voisi uskoa. Mitenhän sitä voisi niitä rajoja rikkoa. Pitäisikö alkaa olla young rebel?

Kävin muuten aamulla vaa'assa. Hirveät lukemat, ugh, mutta näin alhaalla painoni ei ole ollut yli kuuteen vuoteen. Koomisinta on se, että painoni laskee vähitellen suuremmin laihduttamatta. Kyllä sitä tuli viikonloppunakin syötyä kaikkea muuta kuin terveellisesti. Ehkä viikonlopun liikunta/jumppa, lajia sen tarkemmin erittelemättä auttoi:)

Sain muuten perjantaina kimpun vaaleanpunaisia ruusuja:) Ensimmäinen kerta mun elämässäni, kun saan yksin mieheltä ruusuja. Siis jos aiemmin olen saanut ruusuja, niin kyseessä on ollut joku sukulaismies perheineen. Olo on onnellinen:D

ruusu.jpg