Päivän porinat vois aloittaa vaikka horoskoopeilla. Ensiksi oma horoskooppi:

Päivän horoskooppi

Oinas Tänään on monilla edessä hankaluuksia ja vastoinkäymisiä. Sinun ei tarvitse pyynnöistä huolimatta antaa vetää itseäsi mukaan muiden ongelmiin. Tämän päivän ongelmat ovat poikkeuksetta itse aiheutettuja ja niistä ei voi ottaa opikseen, jos sinä kuittaat ne tavalla tai toisella omaan piikkiisi.

Ja sitten oman kullan horoskooppi:

Päivän horoskooppi

Jousimies Ne asiat joita kohtaan tunnet tänään selvää ahdistusta, vaativat nyt selkeitä muutoksia. Älä kanna vastuuta asioista, jotka eivät sinulle kuulu. Mieti mitä ylimääräisiä hommia päivääsi keskimäärin liittyy ja tee mahdollisimman selkeä päätös sellaisten jättämisestä pois, niin pian kuin suinkin.

Eipä nyt tule mitään suuria hankaluuksia mieleen, mitä mulle olis päivän aikana tapahtunut. Pitäisikö sitä mennä nukkumaan, ettei mitään tulisikaan. Tohon jousimiehen horoskooppin en nyt kyl osaa mitään kommenttia antaa.

Tänään onkin sitten jännittävä päivä useimpien mielestä, siis kun ohjelmassa on jääkiekkoa ja ottelu mikä pitää voittaa, mikäli Suomi ei halua kisojensa päättyvän tähän. En kyllä millään tavalla ole jääkiekkofani, mutta kun tuolla kurssilla on seitsemän enemmän tai vähemmän jääkiekkohullua miestä, niin keskustelusta ei ole voinut välttyä.

Kurssista tulikin mieleeni, että vähän ahdistaa se kouluttaja. Ihan mua varten oli tänään ottanut A-lehtien puhelinnumeron, josta saatoin tiedustella avoinna olevaa myyntineuvottelijan paikkaa. Eikä sille mene millään se kaaliin, että en tee iltavuoroa. Tänään itse äkkäsin työkkärin sivuilta, että naapurikuntaan haetaan iltapäivätoiminnan ohjaajia, kahta nimenomaan koulunkäyntiavustajan koulutuksella varustettuna ja kyseessä olisi vielä kokopäivätyö. Kiire vaan tulee, kun hakemukset todistusjäljennöksineen pitäis olla keskiviikkona paikalla. Mä olen huomenna kurssipäivän jälkeen lähdössä maalle ja palaan sunnuntai-iltana eikä maalla ole konetta, eikä edes kotona ole tulostimessa mustetta. No, jospa viikonlopun aikana saan aikaan käsinkirjoitetun version, niin kai sen jotenkin maanantaina saan virallisellekin paperille. Naapurikaupunkiin haetaan myös viittä koulunkäyntiavustajaa, viikkotunteja olisi 30. Kiva määrä, mutta palkka sitten pienempi. Sinne oli kyl hakuaikaa melkein kuukauden loppuun, joten ei hätiä mitiä, ehdin sitä rauhassa miettimään vielä.

Eilen illalla olin niin täynnä tota koiraa, silloin se oli rakki ja piski eikä äidin kulta kuten normaalisti. Vaikka miten sitä yritin johdonmukaisesti ja säännöllisesti ulkoiluttaa, niin tämä teki asioitansa enemmän sisälle kuin ulos. Purin pahaa tuultani ja väsymystäni myös lapsiini. Uhkasin myydä koiran tai ainakin jättää sen maalle, kunnes olisi sisäsiisti. Illalla sängyssä pikkupoika sanoi, että hänen tulee Pipsaa ikävä. Tänään on ollut vähän parempi päivä, vaikka yksi taistelu oli ulkoillessa, kun Pipsa yritti koko ajan purra remmiään. Kiitokseksi siitä, että sen jälkeen tuli sentään pissa ja kakka ulos vein Pipsan metsään, missä sai juosta vapaana. Oma lehmä siinäkin oli ojassa, näin sain sen vähän väsytettyä ja pääsin tänne tietokoneelle ihan rauhassa hetkeksi.

Tää tulee kyl nyt vähän ajoissa, mutta kun en huomenna enää ehdi mitään kirjoittelemaan, niin tässä se on:
Ready for the Weekend