Maanantain voisi aloittaa päivän horoskoopeilla taasen eli tässä oma horoskooppini:

Päivän horoskooppi

Oinas Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

Ei mulla nyt kovin huono päivä ole ollut tähän mennessä, mut vielä en ole kokenut mitään suuria onnen tunteitakaan. Mitähän ilta tuo tullessaan... Suuri rahalähetys kenties??? Ehkä mun kohdalla kyse on kuitenkin pienemmästä. Luultavammin olen perheeni keskellä ja siinähän ne mun lapset sitten olisivat ympärilläni. Mutta kenelle olisin niistä kiitollinen? En ex-miehelle ainakaan, Taivaan Isää lapsistani kiitän:)

Ja tähän sitten oman kullan horoskooppi:

Päivän horoskooppi

Jousimies Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen.

Hmm, toivottavasti hänen kohdallaan on kyse työmenestyksestä ja nauttiminenkin saisi liittyä työhön. Nimim. eräs, jolla on mustat sukat.

Niinpä sitä sitten jälleen kerran viikonloppu vierähti kamalan nopeasti. Maalla olin ja kyläiltyä tuli monessakin paikkaa. Pihalla vietettiin aikaa, minkä jääkiekolta ja euroviisuilta ehti. Eron hetki oli taas niin vaikea eilen illalla, ei siihen totu koskaan, eikä siitä meinaa päästä yli millään. Tuntuu, että perjantaihin, jolloin seuraavaksi näemme, on ikuisuus.

Eilen illalla vietettiin sitten lasten kesken äitienpäivää kakkua syöden. Harvinaisia on nekin hetket, kun keskenämme ihan rauhassa olemme. Tytöt olivat kaksi vuorokautta siivonneet paikkoja ihan kaappeja myöten, kyllä oli kiva tulla kotiin. Oikeasti täällä on yhä todella raikas tuoksukin. Vaikka sitä tulee arvostelleeksi lapsiaan, niin kyllä ovat kultaisa nämä minun tyttelini. Tässä kuva tytöistä liki 13 vuoden takaa:

586429.jpg

Tänään laitoin sitten yhden työhakemuksen eteenpäin, saapi nähdä poikiiko se jatkoa. Työnhakukurssi päättyy huomenna, jippii!!! Pääsen sitten jatkossa aamupäivisinkin koneelle...

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille!