Eipä sitä ehdi niin usein koneelle, kun oma kulta on paikalla. On silloin ihan eri tavalla puuhaa. Saatiin meinaan viettää kokonainen tunti kaksin, kun tytöt lähtivät kaupassa käymään ja ottivat pojan mukaan. Nyt on sitten omenainen olo :D

Kassi-Alma kyseli Pipsasta uudempaa kuvaa, vaan ei mulla oikein ole, kun en omista digikameraa eikä ole Marikaan kuvia ottanut. Laitan tähän jonkun, mutta sekin taitaa olla jo kuukauden takaa. Ja kuvan laatu ei ole hyvä, kun kamerakaan ei ole erinomainen ja olen sen jotenkin yrittänyt tähän skannata.

Tässä on ensin Pipsa-neiti yksikseen kieli ulkona roikkuen:

614234.jpg

Sitten Pipsa-neiti on Miian kanssa, Miia yritti tehdä neidistä kaunista harjan avulla. Eikös kuvassa näykin kahden vuoden opinnot parturikampaajaksi:

614237.jpg

Niin, äiti sitten vieraili eilen. Oli kylässä peräti seitsemän tuntia. Se on pitkä aika äitiä kerralla. Pistää mietityttämään olisiko lyhyet, mutta useammin tapahtuvat vierailut parempia kuin nämä harvoin ja pitkän aikaa. Joskus kun asuimme viereisissä kerrostaloissa äiti kävi joka arki-ilta meillä, viikonloput tietty luuhasti miesystävällään. Ihan rauhallisesti äiti otti kissanpennutkin, joista siis kuuli vasta eilen. Kyseli kyllä kenelle ne menee. Pikkupoika sanoi, ettei niitä anneta kenellekään.

Ystävälläni on hevonen ja tässä kerran esikoiseni Miia oli sillä ratsastamassa. Kuvassa siis Miia Sirkka-hepan selässä ja ystäväni on taluttamassa:

614263.jpg

Tosiaan ensimmäinen ostos, kun rahavarat antaa myöten on digikamera. Niin paljon harmittaa huonolaatuiset kuvat. Se on sitten toinen juttu, koska siihen oikeasti on varaa. Nyt on sitä rahanmenoa ollut ihan riittävästi eikä loppua näy. Kesällä rahaa kuluu vieläkin enemmän jostain syystä, ehkä kun lapset on enemmän kotona, niin ruokaakin kuluu enemmän. Lisäksi kesällä pitäisi nyt edes jossain reissata.

Illan ohjelmassa on sauna ja sitten saakin mennä jo nukkumaan. Huomenna mennään pikkupojan kanssa paloasemalle, siellä kun on avoimet ovet ja saattaa päästä jopa paloauton kyytiinkin. Sen jälkeen on joku juhla kaupungilla puistossa. Ohjelmaa pitäisi ainakin olla lapsille. Sitten olen suunnitellut, että lähtisin huomenna illalla maalle pariksi päiväksi eli jos en ole täällä höpisemässä, niin siellä ollaan kaukana mihin internet ja sivistys ei yllä. Vaikka Makke sanookin, että sieltä on sivistys lähtöisin. Joopa-joo, ehkä se on tosiaan lähtenyt kokonaan pois koko paikasta:)

Tällä kertaa tällainen, joka tuo mieleen nuoruuden ja lalliksen:

http://www.youtube.com/watch?v=0SOJxNOP37I&mode=related&search=