Taas on päivän työhaut tehty. Lähetin ansioluetteloni sinne missä mulla on ensi viikolla haastattelu. Kyseessä ei ole siis mikään tietty paikka, vaan siellä katsotaan löytyisikö mulle tulevaisuudessa töitä. Naapurikaupungin koulunkäyntiavustajan toimiin tein hakemuksen myös. Huomenna pitää käydä se vaan tulostamassa kirjastossa. Seuraava ilmoittautuminen työkkäriin on juhannuksen alla. Eivät ainakaan voi väittää, etten olisi ollut aktiivinen.

Taas oli yöllä satanut ja tää aamu ei ole ollut ollenkaan niin kaunis kuin eilinen. Muutenkin on taidettu luvata epävakaista säätä tälle viikolla. No, ei sen väliä kunhan viikonloppu on kaunis:)

Synttärikortti pitäisi lähettää Annikalle. Annika on siis tämän mun oman kullan  Makken tytär. Täyttää sunnuntaina 17 vuotta. Oma tyttäreni on lähes saman ikäinen, täyttää vuotensa elokuussa. Erilaisia ovat tytöt. Mun tyttö käy koulua ja asuu kotona äidin luona varmaan vielä vuosia. Annika asuu poikaystävänsä kanssa ja "etsii itseään". Lopetti koulunsa kesken, tosin osasyynä oli terveydelliset seikat, ei sen alan työ olisi hänelle käynytkään. On kyllä hakenut uusiin kouluihin sekä töitä.

Pikkupojan kanssa eilen illalla taistelin, kun poika haluaisi vaan nukkua äidin kanssa samassa sängyssä. Oma sänky on tyhmä pojan mielestä. Kerrankin pystyin olemaan tiukkana enkä antanut periksi ja ihan hyvin yö meni ja aamullakin poika oli vielä omassa sängyssään. Meillä oli puhetta uudesta sängystä. Ei se vielä ihan ajankohtainen ole, mutta kyselin pojalta millaisen sängyn hän tulevaisuudessa haluaisi. Toive oli, että hän saisi nukkua yläsängyssä ja Makke alasängyssä... Niin mulla sitten olisi tilaa yksinäni loikoilla 160 cm leveässä sängyssä.

Kai sitä vois kahvikupposen (ja tupakan) jälkeen aloittaa päivän työt. Ihan kaikkea ei voi huomisellekaan siirtää:)

                                               objets15.gif