Miten onkin päässyt unohtumaan horoskoopit. Tiedä mitä hyvää (rahaa ja rakkautta) siellä olis mulle luvattu, enkä olis ollenkaan ollu siitä tietoinen. Korjataanpas asia ja laitetaan tähän pari.

Päivän horoskooppi

Oinas Sanoissasi on tänään harvinaista voimaa ja voit ihmeeksesi huomata, kuinka saat tahtosi läpi vain suusi avaamalla. kannattaa siis höpötellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, sen mukaan mikä milloinkin kiinnostaa. Kaikki muu sujuukin sitten omalla painollaan.

Tein muuten just äsken työhakemuksen ja lähetinkin sen jo sähköpostitse. Miten musta tuntui, ettei mun kieli taipunut mihinkään kivaan. Jos horoskooppiin on luottamista, niin toivottavasti ottavat sieltä jo tänään yhteyttä, niin saan sen työpaikan.

Oinas 21.3.-20.4.

oinas.gif

Tapaat jonkun, joka miellyttää silmiäsi ja korviasi. Sen näyttäminen ei kuitenkaan ole viisasta. Peitä tunteesi, niin salaperäinen viehätyksesi on suurempaa kuin koskaan.

 

Kauppaan pitäis mennä. Ihan alkoi jo jännittää kenet siellä tapaan. Olen kyllä oikeasti onnellinen tässä nykyisessä suhteessani, joten en kaipaa mitään säpinää elämääni.

OINAS 21.3. - 20.4.

Olet huolissasi erään pärjäämisestä. Hänellä on niin kovia kilpakumppaneita, ettei se tiedä hyvää. Hän voi tosin myös yllättää.

Tää vois tarkoittaa Miian työnsaantia eli vaikeaa on, mutta lopulta saa...Joo, uskon niin:)

Sitten vois laittaa oman kullan horoskoopit, niin vähän tiedän missä mennään:)

Päivän horoskooppi

Jousimies Älä yritä tänään viedä eteenpäin muuta kuin sinua aidosti kiinnostavia asioita, sillä kaikki muu on yllättävän raskasta ja hidassoutuista. Uskalla sitoutua siihen, mikä sinua vetää juuri nyt puoleensa ja jätä tekemäsi suunnitelmat hetkeksi omaan rauhaansa, ne kyllä ehtii hoitaa vähän myöhemminkin.

Mitenköhän käy suunnitelman tehdä pitkä työpäivä tänään???

Jousimies 23.11.-21.12.

jousi.gif

Annatko jollekulle liikaa mahdollisuuksia ja motiivia ilahduttaa sinua ihanilla valeilla? Jos niin on, yllättävä, rohkea ja odottamaton kysymys tuo esiin totuuden.

 

Mä olen ainakin ollu rehellinen, enkä edes pyytänyt remonttireiskoja kahville:)

JOUSIMIES 23.11. - 21.12.

Olet selvillä erään tahtotilasta. Se on nyt niin korkea, ettei moni pysy perässä. Hän saa paljon aikaan, myös sinun kannaltasi.

Kukahan nyt järjestelee hänen asioitaan? Äitinsäkö? Mä olen kyllä mestari päättämään toistenkin puolesta.