Niin se tämäkin viikko on sitten lähtenyt käyntiin. Siellä työnhakukurssilla sitten olin. Menee se päivä sielläkin, vaikkei kovn kivaa ollut istuskella kymmenen hengen voimin pienessä kopissa. Tuolit oli asetettu seinustoille, ei voinut edes pöytään nojata. Tehtäviä tehtiin vaikka kuinka ja vuorotellen siellä höpistiin. Ketään se enempää mollaamatta tuli kyl mieleen, että monenlaisia heppuja sinne kurssille toisiaan on haalittu. Kaksikin tyyppiä oli 57-vuotiaita, kummallakin tosi pitkä työura takana, mut sit oli selvästi tötä vieroksuvia tyyppejä, yhdelläki oli varmaan tosi paha kankkunen, niin paljon kädet tärisi. Joku tähän varmaan kommentoi, että voihan ihmisellä olla joku sairaus mistä se johtuu, mutta kyllä tämän näki jo naamastakin. No, positiivista on se, että yksi päivä on jo takana ja VAIN kuusi enää jäljellä.

Monday Bear

Kyllä tää kurssi on tuottanut monenlaisia "elämänmuutoksia", jo alkaen siitä, etten ole voinut olla aamupäivällä koneella. Meillä olis kyl kurssilla kolmen vartin ruokkis, pitäisikö varata kirjastosta kone siksi aikaa???? Vähän tunnen huonoa omaatuntoa siitä, että olen jättänyt Pipsa-neidin päiväksi yksin. No, onhan hänellä Miia seuranaan, mutta Miia nukkuu aamulla pitkään. Huonoa omaatuntoa lievittääkseni istuskelin sitten sohvalla Pipsan kanssa, kun kotiin tulin. Sen jälkeen mentiin metsään missä Pipsa sai juosta vapaana. Miksi muuten en pode samanlaista tunnetta siitä, etten vietä päivää lapsieni kanssa. No, johtuukohan siitä, että Pipsa on vielä pieni, ihan vauva melkein. Enhän lapsianikaan noin pienenä jättänyt yksin/toisen huostaan noin pitkäksi aikaa. Sitten nää kaikki kotityöt, voi-voi. Kyllä tänään on jäänyt kotitöiksi ainoastaan pyykin pesu, en kertakaikkiaan jaksa nyt muuta. Huomenna sitten on uusi päivä!!!!

Viikonloppu meni unien suhteen taas vähän niin ja näin, joten tänään ei varmaan tarvitse kauaa Nukku-Mattia odotella. On kyl ollu kiva aurinkoinen päivä, jopa minussa herää innostus kuokkia ja kuoputtaa pihamaata. Nyt vaan tarttis saada jostain kasveja, kun edelliset meni remontin aikana. Kauheasti en viitsi niihin investoida rahaa, kun en kuitenkaan ole mikään viherpeukalo, eikä niiden säilyvyydestä näin ole takeita.

Aurinkoista viikkoa kaikille!

auringonkukka.jpg