Luulin jo, että mun horoskooppi käy toteen ja mulle soitetaan sieltä mihin laitoin hakemuksen. Siinä oli kyllä viimeinen hakupäivä 31.5, joten saattaa olla, että työnantaja odottaa sinne asti ja sitten poimii hakemuksista parhaat ja sillä perusteella ottaa yhteyttä. Toisaalta siinä luki myös, että työ alkaa 4.6 eli jäisi vain yksi arkipäivä hoitaa haastattelut ja tehdä päätös kenet palkata.

Niin, sain siis puhelinsoiton töitä koskien. Mieshenkilö puuttuvasta lenkistä (käsittääkseni joku projekti) soitti mulle. Oli saanut numeroni minun kotikaupunkini työllisyyspalveluista. Ensin tarjos mulle ihan mielenkiintoista paikkaa osto- ja myyntireskontran hoitajana. Tehtäviin kuului myös puhelimeen vastaamista ja asiakkaden neuvontaa. Olis varmaan ollu kiva paikka ja tiedän, että olisin kyennyt hoitamaan niitä tehtäviä (hyvä itsetunto mulla!!!), mutta edellyttivät kokemusta tällaisesta työstä. Toinen paikka olis ollu lähistöllä olevassa kunnassa (vai onko kaupunki, en tiiä) jossain kahvilassa. Se kyl kaatui matkaan eli lähes 40km ja siihen että eka kuukausi olisi pitänyt olla harjoittelijana kelan työttömyyspäivärahan suuruisella palkalla, no thanks. No, jotain tää kuitenki poiki, sillä menen ensi viikolla tämän miehen luokse haastatteluun tulevia paikkoja varten. Ihan posittivisella mielellä ollaan siis töiden saannin suhteen. Kyllä se vieläkin vähän potuttaa, että joutuis olemaan koko kesän töissä, mutta suuret tilit korvaavat menetyksen:D

Tämän viikon tehtäviin koskien työnhakua kuuluu vielä ansioluettelon lähettäminen edellä mainitulle herralle sekä yhden työhakemuksen teko plus lähettäminen. Ja sanon vaan työkkärin tädeille ja sedille, että mikäli vielä laitatte minut jollekin työnhaun aktivointi -kurssille, niin haistatan teillä pitkät peet!!!

Kiitoksia vielä kerran Kassi-Almalle Tunisian tuliaisesta. Oli tosi kiva yllätys (siis mikä yllätys, enkös jotain kinunutkin) saada se tänään postissa. Vielä en ole saanut sitä seinälleni, mutta kuvan siitä otin ja tyttäreni avustuksella sain sen jop koneelle eli tässä se nyt sitten on:

605055.jpg

Niin se on tämäkin päivä jo pitkällä ja seuraavaksi saan lähteä poikaa hakemaan tarhasta. Kotiaskareet on tänään jäänyt tosi vähäisiksi, mutta huomenna on jälleen uusi päivä:D


Beautiful Tuesday

Lisäys: Kissanpennut on tosi hauskoja, kun leikkivät hiekka-astialla. Kyllä on vielä aika vaiheessa opettelu, että sinne pitäisi tehdä pissat ja kakat. Mutta niin se opettelu on yhä kesken Pipsa-neidilläkin (huokaus). Siirsin tavoitettani eli jospa saisin matot jouluksi lattiaan!