Kävin sitten vaa'assa. Lukemat oli huimat, siis tää kone varmaan poksahaisi, jos ne tänne kirjoittaisin. Painoindeksi meni yli kolmenkymmenen reippaasti, sen verran nyt voin paljastaa. Mietin tässä miten huima lukema olisi tullut runsas vuosi sitten, jolloin painoin enimmilläni 24 kiloa enemmän kuin nyt. Siitä on täytynyt olla nesteitä 20 kiloa, sillä en mielestäni niin kovin paljoa laihtunut ole. Kuminauhavyötäröllisissä housuissa laihtumista ei huomaa, mutta yhdet farkut ei pysy ylhäällä. Tosin niitäkin housuja on vaikka miten, jotka eivät mene kiinni, saati sitten, että ne saisi polvia ylemmäs nostettua. Pitkään painoni oli tästä äskeisestä 4-6 kiloa isommissa lukemissa, mut tää on jo kuukauden ollut lähes vakio. Se saattaa nostaa painoani hetkellisesti parilla kilolla, jos syön jotain oikein suolaista.

v&w14.gif

Koska meillä on digitaalinen vaaka, uskon sen näyttävän suht koht oikein. Tytöt varmaan kiljuisivat herkemmin, jos joku olisi tehnyt Wagnerit tai minun tapauksessani päinvastaisen siirron.

Tänään voinkin hyvällä omalla tunnolla laittaa ruuaksi ranskalaisia, kun olen muutenkin tälläinen keittiöihminen. Huomenna en vaa'alle astu, ellei kiusaus nouse liian suureksi.

annos_Lasten%20Nakit.jpg

En unohda vihanneksiakaan, lievittävät edes vähän, jos omatunto alkaa kolkuttaa... Oikeasti kuvassa oleva annos ei ole mun kuvaama:)