Miten paljon sitä saakaan aikaiseksi, kun vaan tekee. Alakerta siivottu ja olen ehtinyt juoksemaan Pipsan kanssa ulkona, käynyt kahvilla ja pitänyt pakollisia kahvi/tupakkataukoja.

Äitini on tulossa kylään, siitä tämä siivous johtuu. Mutta vaikka miten paljon sitä jynssäisi, niin aina äiti löytää huomautettavaa. Joskus oikeasti mietityttää onko ikäni oikeasti lähempänä neljääkymmentä kuin viittätoista.

Eilen sitten paloi rahaa esikoisen vaatteisiin. Selvisin runsaalla 70 eurolla, kun kenkiä ei ostettu, vaan menee vanhoilla. Kyse on siis asusta poikaystävänsä ylioppilasjuhliin. Saa tässä taas miettiä miten pärjää seuraavaan rahantuloon asti. Mistä saisi laskuvapauden, voiko sitä anoa jostakin. Jos joku muu maksaisi vuokrani, sähkö- ja vesilaskuni, puhelinlaskut, nettimaksun, autoni vakuutusmaksut jne, niin ehkä sitten pärjäisin. No, ruokamenot ne tuntuu olevan suurin menoerä. Vaihdoin sitten nettiliittymän hitaampaan. Ennen oli kaksi megaa, nyt vain yksi, mutta säästöä 11 euroa kuukaudessa.

Viimeinen työhakemus lähti sitten eilen ja nyt vaan odotellaan. Asumistuen vuositarkastuslaput vein kelaan tänään. Eka kerta, kun siellä ei ollu jonoa ja virkailijakin oli ihan ystävällinen. Kai saan paluupostissa kirjeen, jossa vaaditaan lisäselvityksiä.

Iloisin asia lienee kuitenkin se, että oma kulta saapuu jälleen iltasella. Vaikka toisaalta viikot menee nopeasti, niin ikävä on jo kova.

AURINKOISTA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!!