Tää aika mitä olen nyt ollut kotona on mennyt enimmäkseen muiden blogien selaamiseen. Eipä tarvinnu alkaa tehdä raparperipiirakkaa vielä, kun ei ollut ainuttakaan kananmunaa, enkä millään jaksa lähteä kauppaan enää. Pitkästä aikaa luin taas horoskooppeja.

Oinas Alitajuntasi ajaa sinua ottamaan voimakkaasti kantaa johonkin lähelläsi tapahtuvaan väittelyyn, vaikka asia ei millään tavalla kuuluisi sinulle. Mielipiteesi on kuitenkin tärkeä, joten kerro se avoimesti molemmille osapuolille.

Mähän työnnän nokkani aina kaikkien asioihin, eli ei mitään uutta.

Oinas 21.3.-20.4.

oinas.gif

Sinut haastetaan yhä uudelleen ja uudelleen. Kohtaat jokaisen tilanteen päättäväisyydellä, joka on yhtä vahvaa kuin vastustuskin. Ilman voimaa ja suuren myötätunnon avulla nouset voittajaksi.

En kyllä yhtään ymmärrä mitä tää vois tarkoittaa. Kaipa tää vois koskea tekemättömiä kotitöitäkin.

Oinas - 27.5.2007

Oinas

Ole rehellinen, kun mielipidettäsi kysytään tärkeässä asiassa. Voit päästä irti arkiseksi käyneistä hommista paljastamalla kunnianhimosi.

 

Onpa mun mielipide tänään tärkeä. Voisikohan sillä vaikuttaa johonkin asiaan?

Oinas 21.3. - 19.4.

Velvollisuudet tuntuvat kaatuvan päällesi, mutta se johtuu vain aiemmasta laiskottelusta. Töiden taitava delegoiminen helpottaa taakkaasi.

Tämän jälkeen on aivan pakko uskoa horoskooppeihin. Onkohan ton kirjoittaja käynyt meillä?

29.52.gif OINAS (21.3 - 19.4)

Ajatuksesi pyörivät sinua vaivanneen asian ympärillä, toteuta se. Älä tee rahan käytöllesi pitkäntähtäimen suunnitelmia, ne eivät kuitenkaan päde. Tapaa sinulle tärkeää ihmistä tänään, hän kertoo sinulle piristäviä asioita.

Kenetköhän voisin tänään tavata? Ei täällä ole mulle tärkeitä, ellei lapsiani oteta mukaan laskuun. No, ehkä pari ystävää, mutta on kuitenkin aika epätodennäköstä, että tapaisin heidät nyt.

Tähän sitten vielä pari "erilaista" luonne horoskooppia eli ensin tulee maailman masentavin horoskooppi:

Oinas

Olet "uudisraivaajatyyppiä" mutta halveksit muita ihmisiä. Olet äkkipikainen ja kärsimätön etkä välitä toisten neuvoista. Et ole erityisen miellyttävä henkilö.

Ehkä joku on musta tätäkin mieltä. Pakko kyllä itsekin allekirjoittaa toi äkkipikaisuuus ja kärsimättömyys.

Tässä tulee saunahoroskooppi:

Oinas
- hakkaa puut, halki poikki ja pinoon. Saunaan hän ei ehdi. Ei hän jaksa odottaa niin kauaa, että sauna lämpenisi.

Malttamaton olen juu...

Autoilijan horoskooppi:

Oinas:
Oinas on teiden seikkailija. Kaasujalka on herkkä, ja oinas autoilee uskaliaan omaperäisesti. Elinvoimainen oinas ei halua kyykkiä ruuhkissa, vaan kulkea rullaavasti eteenpäin. Oinaat rakastavat vauhtia ja ohittamista. Pimeillä metsäteillä kaahailua ei oinaan mielestä voita mikään. Oinaan auto on aina vähän aggressiivinen, moottorin pitää olla vähintään kaksilitrainen ja suorasuihkuttava. Huutomerkkiväri ei ole pahitteeksi. Ilman huippuluokan kiihtyvyyttä ei tule toimeen. Oinaan autoksi sopii BMW 320.

Mistähän saisin BMV:n? Välillä tulee kyllä kaahattua, mutta yhtään ylinopeussakkoa en ole saanut. Ja MIKÄÄN ei saa mua ajamaan pimeillä metsäteillä, saati että siellä vielä kaahailisin.

Eli tälläistä tällä kertaa. En taida jatkossa lukea ainuttakaan horoskooppia, kun mulle ei edes rahaa luvattu.

Neitokainen sanoi menevänvä huomenna katsomaan Sokokselta uikkareita. Eipä taida tyttö tunte sen kaupan hintatasoa tai äitinsä rahavaroja.

Ja hermot menee tätäkin kirjoittaessa. En onnistu samaan tätä tekstiä suoraan/pystyyn, vaan kursiivilla on kirjoitettava. Ei tule musta tietokone-experttiä!!!