Mistäs saisi sellaisen rokotteen minkä avulla jaksaisi/pystyisi/viitsisi tehdä kaikkia hommia. Nyt tuntuu, ettei mun päivään kuulu muuta kuin tietokoneella istumista ja Pipsan kanssa ulkoilua (=pakollista). Miten saisin tehtyä kotitöitä, nykyään se jää sellaiseksi äkkinäiseksi huitaisuksi, enimmät vain päältä pois. En edes viitsi luetella niitä hommia mitä pitäisi tehdä, niin pitkä lista niistä tulee.

Se olen ainakin huomannut, etten aamulla kykene mihinkään. Ainahan olen iltaisin siivonnut tai mieluiten vielä yöllä. Iltaisin täällä on vaan niin paljon väkeä, että kaikki on paljon hankalampaa, kun hyppivät tiellä tai pyytävät jatkuvasti jotain. Siitä huolimatta en vain pysty aamulla tekemään kotitöitä.

Sitten kun iskee tämä täysi lamaannus päälle, niin alkaa kaikki tympiä. Mun suurin haave olisi saada asua AIVAN YKSIN, eipä tarvitsisi muiden jälkiä siivota. Inhoan tässä asunnossa sitäkin, että huoneet on kahdessa tasossa. Rappuset vievät tilaa ja ovat aina pölyssä ja karvoissa, vaikka ne päivittäin siivoaisi.

Miten sitäkin aina kuvittelee, että kun on päivät kotona, niin on aikaa tehdä vaikka mitä. Joo, aikaa toki on, mutta ei tule mitään tehtyä. Silloin kun kävin töissä meillä oli paljon siistimpää.

Eihän se supersiisti koti mikään välttämättömyys ole, mut jonkinlainen järjestys olisi kiva olla.