Ulkona sataa vettä ja räntää. Kiva oli käydä koiran kanssa ulkona, kun en löytänyt sateenvarjoa. Ja kivat määrät kuraa tuli koiran tassuissa sisälle. "Onneksi" olinkin päättänyt siivota tänään. Tai mitäs päättämistä siinä oikeasti on, kun jokapäiväistähän se lattioiden siivous ainakin on.

Viikonloppu on sitten aluillaan. Pojalla on viimeinen tarhapäivä tältä viikolta. Tarhan seinässä oli lappu, millä saa tilata vappupallon. Yllätys, yllätys, poika valitsi Autot-aiheisen. Sehän on jo jonkin aikaa ollut pojan elämässä in, meillä on kyseinen leffa ja pelit sekä tietokoneelle että pleikkarille. Ja mainittakoon vielä sekin, että 19-vuotiaalla tyttöimmeisellä on tietokoneen näytössä kuva Martista. Eli hyvin vahvana Autot näkyy meidän elämässämme.

"Vävykin" saapuu sitten tänään illalla. Onkohan siitä nelisen viikkoa, kun täällä viimeksi oli. Tosin tyttöni on käynyt vastavierailulla. Minun mussukkanihan saapui jo keskiviikkona, sairaslomalaisena tosin. Eli on täällä taas väkeä, kuusi ihmistä ja viisi elukkaa, tosin kaksi vielä niin kovin pieniä, että paikoillaan enimmäkseen ovat. Tämä väkimäärä sitten tekee sen, että jääkaappia saa tankata koko ajan. Vaikka miten kuvittelisi tuovansa tänään kaupasta koko viikonlopun tarpeet, niin viimeistään sunnuntaiaamulla on paljon puutteita.

Viikonlopuksi ei sitten ole sen kummempaa ohjelmaa. Pikkupoika haluaisi grillata, se on sen intohimo, mutta tällä säällä se ei kovin mukavalta tunnu.

Kaipa pitäisi laittaa vähitellen vappusimat tulemaan. Sekin on sellainen juttu, että kun en ole yhtään keittiöihmisiä, niin on aina arvoitus mitä siitä tulee. Ja loppujen lopuksi juoko sitä kukaan muu kuin minä itse, mutta onhan se niin, että varsinkin itseä varten kannattaa sitä tehdä.

Nyt kun aamupala on yhä nauttimatta, niin tässä vaiheessa alkaa vatsa kurnia melkoisesti eli sillä voisi päivän aloittaa ja jatkaa sitten siivouksilla.

Hauskaa viikonloppua kaikille!