Miten mun päivät meneekin täällä koneella. Jonkun pienen kotityön kun saan tehtyä, niin tänne on taas vaan tultava. Miten kävisi, jos kone menis rikki tai apua, olenkohan maksanut nettilaskun, kyllä kai, en ainakaan muista karhua saaneeni.

Sain sitten kuusi plussaseteliä. Ihan kiva saada 30 euroa. S-ryhmän bonus olis kyllä parempi, mut plussakorttia mun tulee käytettyä muuhunkin kuin ruokaostoksiin ja paikallisesta s-kaupasta en löydä muuta kuin ruokaa, nykyään lähinnä kissanhiekkaa. Prismassa en ole koskaan osannut käydä ja se onkin minusta katsottuna väärällä puolella naapurikaupunkia.

Ihan kiva ilma saatiin tälle päivälle. Nyt olis hyvä ulkoilla ja kahdella vähän pidemmällä lenkillä olenkin Pipsan kanssa käynyt. Taitaa vaan enin osa illasta kulua sisätöiden parissa, sillä niitä piisaa.

Niin sitä on lapsetkin kotiutuneet tai vanhin ei missään ole ollutkaan eikä aio tänäänkään kouluun mennä, kun on vähän lämpöä.

Eilen sitten sain myös verottajalta postia. Mätkyjä olis tullut nelisen euroa, mutta sitä ei joudu maksamaan. Olis ne suuret veronpalautukset kelvanneet mullekin, mutta en ole koskaan jaksanut veroprosenttiani ylöspäin nostella. Nautitaan sitten oman kullan palautuksista, niitä nyt näyttäisi olevan tulossa ihan kiva summa, kunhan saadaan oikaisu tehtyä:)

funny_37.gif